reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię?????

Nadia, super imie, mnie sie podoba dla dziewczynki jeszcze Alicja, Laura, Aleksandra, Olga, no jest jeszcze troche tych imion.
olcia33 juz mialam dzwonic do meza z tym Alanem, bo bardzo mi sie spodobalo, ale mnie ocknelo, ze tutaj to oznacza: kawal ziemi, wiec znowu nie. Zalamac sie mozna.

reklama
Jest tyle pięknych imion, wiadomo że kazdej z nas może sie podobać co innego !! A co do znaczenia imion to jestem ciekawa czy to się rzeczywiście sie sprawdza
bo przecież dzidzia ma imie od urodzenia a jej osobowosć tworzy sie przez całe jej życie !!
Kiedy znalazłam znaczenie mojego imienia to no cóż niewiele jest w tym prawdy może 1/3 sie zgadza :)

Mnie rowniez od razu sie spodobalo, a co wiecej mojemu mezowi rowniez ( a to juz jest bardzo dziwne:), no ale co sie okazalo znajomi (Turcy) mowia ze nie, ze beznadziejne, ze dziecko bedzie sie zle czulo z takim imieniem etc. ( no i po tym juz mojemu mezowi przestalo sie tak bardzo podobac) No nie dogodzisz. Ale jak nie znajdziemy innej alternatywy to mysle ze przy tym zostaniemy i juz.

reklama
Do góry