reklama

Imiię dla dziecka

reklama
mój też taki jest.. ale znalazłam patent.. kilka dni odpoczynku.. i w super miłej sytuacji, czy to śmiejemy się, czy rozmawiamy.. czy on coś ode mnie chcęęęęęęęę to ja maślane oczka i dawaj..plan wchodzi w życię hahahha

maggie, ja cały czas mówiłam Tosia i tak się zwracałam do brzucha, że mimo że był na nie to się tak osłuchał, że teraz tylko Tosia wchodziłaby w grę. Także może mów cały czas jak mówisz o dziecku Lenka i może też u Ciebie zadziała ;-)

my z mężem, jeśli byłąby druga dziewczynka też chcieliśmy Lenkę, ale siostra cioteczna rodzi dwa miesiące wcześniej i też chce tak dać na imię, więc musiały pojawić się inne pomysły. Padło na Sarę. Mi podoba się jeszcze Nadia i Nikola.

Z chłopcem trochę ciężej, na razie nie możemy się zdecydować. Moje typy to:
Marcel, Nikodem, Mateusz, Kryspin
A zostanie chyba Mikołaj, zobaczymy.

A u mnie wczoraj pojawiły się kolejne imiona!!! Tzn nie u mnie tylko u mojego M..

Nikola, Natasza, Mia.
A rano stwierdził,że może damy Magdalena - on będzie mówił Magda a ja Lena... I jak tu się nie wściekać!!

A u mnie wczoraj pojawiły się kolejne imiona!!! Tzn nie u mnie tylko u mojego M..

Nikola, Natasza, Mia.
A rano stwierdził,że może damy Magdalena - on będzie mówił Magda a ja Lena... I jak tu się nie wściekać!!

Magdalena dobry pomysł:-) Sama się zastanawiałam nad Lenką, Magdą właśnie. Bardzo podoba mi się Natasza, Mia też ładne:-) Ma Twój chłop gust:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry