Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
u nas imiona wymysla mężasty :-) aż strach się bac hihi :-) Zosię ja wybrałam więc teraz jest jego kolej :-) dla pierwszego bejbika mielismy albo Zosia albo Aleksander. Ciekawe czy Alex zostanie w puli imion :-) sama jestem ciekawa co wymysli ten moj Łepek Kochany
U nas wchodza w grę takie imiona: Lena,Anna,Aleksander, i jeszcze jakies dla chłopaka musze wydumać....No bo konfiguracja moze być u nas rózna ze wzgledu na to ,ze bliźniaki sa 2-jajowe
Ja w pierwszej ciąży czekałam na Gabrysię....aż w 34 tygodniu okazało się, że jednak będzie Franek :-).
Teraz jeszcze nie mamy pewniaka ale w grę w chodzi Helena, Małgorzata, Aleksander, Radosław.....no ale j/w pisałam to tylko wspólne luźne typy i mogą się jeszcze zmodyfikować ostatecznie. Choc ta Helenka to mój faworyt.....chyba go nie odpuszczę jakby miała być córcia .