sugarspunsister
matka polka superstar
zapraszam jakby co
obok mnie jest fantastyczna knajpa gdzie mozna pojsc z dzieciakami i jest pyszna kawa
obok mnie jest fantastyczna knajpa gdzie mozna pojsc z dzieciakami i jest pyszna kawa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
moze zle zredagowalam to wszystko, ale wydaje mi sie, ze nawet wytluszczonym drukiem napisalam, ze nie chodzi mi o nazywanie dzieci takimi imionami W OGOLE, tylko ze zle mi sie kojarzy taka praktyka wlasnie ze wzgledu na spora ilosc snobistyczno-pokreconych znajomych, ktorzy lansuja taki trend. moze to ja juz jestem skrzywiona, ale nic na to nie poradze, ze (wsrod znajomych, podkreslam to, zeby nie bylo, ze generalizuje) kto sie wywyzsza zazwyczaj tradycyjnie nazywa swoje dziecko.
fakinsit
chyba pojde do kate na terapie, jakies spiski i w ogole na mnie! szok :-)
i wizje romantycznego kochanka, pelnego pasji
mniamusna lektura, jedna z moich ulubionych
no ale zajezdza mi warszafka, hehehehehe, i to mnie powstrzymalo (joke. D. mnie powstrzymal)

i generalnie troche zamotane toto 

a co tam... ważne że mi się podoba

planowac to sobie mozna ;-)![]()

:-)