reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

imiona dla dzieci

silvanca

Mama lipcowa'06 Początkująca(y)
Miasto
Warszawa
jakie planujecie imiona dla Waszych maluszków?

u nas dziewczynka będzie Zuzia, a chłopiec Patryk

pozdrawiam serdecznie  :)

reklama
Ja tez planuje zeby corci dac na imie ZUZIA ;D Co do chlopca marza mi sie takie stare polskie imiona jak np. STAŚ albo JAŚ

i bardzo podoba sie dla dziewczynki Oliwia albo Aleksandra. a dla chlopca Marcin. wiec pewnie takie imiona otrzymaja moje dzieciaczki:)

pozdrawiam cieplutko:)

Ahoj:)
My stawiamy na ZOSIĘ LUB MAJĘ dla dziewczynki i ANTOŚ dla chłopca.
A w którym tyg można okreslić płeć?
Pozdrawiam(Y)

wg. mojego gina najwczesniej plec mozna okreslic ok 5 miesiaca, dopiero i to jescze nie na 100%, wszystko zalezy od prawidlowego ulozenia Maluszka. wiec dziewczynki jeszcze troche czasu nam zostalo, aby dowiedziec sie kogo nosimy pod sercem, chlopca czy dziewczynke:)

jak bede miala kolejna dziewczynke to nazwe maya,a dla chlopczyka hmmm..jeszcze nic mi do glowy nie wpadlo ::)zreszta do konca to moze wyjsc tak ze bede miala juz tysiace imion upodobanych i dla dziewczynki i dla chlopca :)

reklama
co do dziewczynki bedę chciała żeby miała na imię Julka ale dla chłopca to jeszcze nie wiem
może Dawid albo Maciuś?

Do góry