Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
femme ja dzis o 5 sie obudzilam i mialam w glowie zasyp imion. np jadzia mi sie nigdy nie podobalo wiec nie wiem co mi do glowy przyszlo ;p w kazdym razie obudziłam Ł i chcialam zapytac go o zdaniem, ale on nie byl skory do rozmow ;p
Femme Fatal ja właśnie takiego olsnienia w sobote dostałam, ze bedzie Aleksanderr i o dziwo w domu wszystkim sie podoba. Mamy i teściów nie pytam o zdanie Na drugie bedzie miał Stanisław po moim tacie.
agulqa, no ja już wpadam w panikę, bo KOMPLETNIE NIC mi się nie podoba Dlatego wertuję, szukam, a tak naprawdę mam głęboką nadzieję, że na połówkowym tylko się Gustaw potwierdzi i problem odpadnie
agulqa, no mnie właśnie chodzi o to przekonanie, Gustaw to strzał w 10, a dla dziewuszki nic a nic ;-) No ale obstaję przy tym, że Gustaw już pozostanie Gustawem