• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Tradycyjne imiona często mają to do siebie, że zdrobniale brzmią ślicznie, ale pełne już niekoniecznie :/
Dla mnie jak na razie ma być Miłosz i koniec. Jakoś nie wyobrażam sobie innego imienia dla synka. Biorę jednak pod uwagę to, że po porodzie mogę zmienić zdanie w jednej sekundzie :-D

Do lutego trochę czasu jeszcze zostało i zakładam margines, że mężowi może się coś zmienić. Dla drugiego dziecka imię wybiera on i na razie jest to Natalka.

Czy wybralyscie juz imiona dla dzieciaczkow? Jeśli macie ochotę, podzielcie się pomysłami na forum. U nas były burzliwe obrady, każdemu coś nie pasowało i ostatecznie będzie Lilianka :)

U nas tez będzie liliana :) wydawało mi się ze to bardzo sporadycznie nadawane imię a jednak okazuje się ze ostatnio słyszę je coraz czesciej;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry