Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Martita - niby wybieralismy...i skonczylo sie tak ze do listy ewentualnych imion doszedl jeszcze Dawid, i tyle. Dalej nic nie postanowione bo maz sie zmeczyl samym mysleniem chyba i poszli gdzies tam z corka i temat sie urwal
Kitki my też nie mamy imiona, nic do mnie nie przemawia ( oprócz imiona Gaja, którego maz nie zaakceptował). Mąż się upiera nad Julia ale mi coś nie pasuje. Już chyba wolę Arie, nie wiem co wybierzemy
Klaudyna, dokładnie! Moja teściowa jak była w pierwszej ciąży to chciała żeby jej syn miał na imię Grzegorz. Kiedy urodziła i spojrzała na małego to stwierdziła, że nie pasuje do niego Grzegorz dała mu na imię Krzysztof.Kiedy urodziła drugiego syna, wiedziała, że to ten co powinien mieć na imię Grzegorz. Cale szczęście, że zmieniła, bo nie wyobrażam sobie żeby mój mąż zamiast Grześ miał na imię Krzysztof Mój mąż Grześ to taki wesołek i świetnie pasuje do niego ten Grześ z wiersza a jego brat to taki poważny Krzysztof
Wybraliśmy z mężem wczoraj nowe imię dla naszego synka - Damian. Wcześniej pisałam że imię Mariusz które wcześniej wybraliśmy nie przemawia do mnie do końca. Mam nadzieję że już nic się nie zmieni. Jestem w końcu zadowolona z wybranego imienia :-)