• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Imiona dla naszych najmłodszych

reklama
Te wcześniejsze imiona które wpisałam to nie przejdą, mój P. się absolutnie nie zgadza a szkoda:-(
Kompromisem będzie Natasza (mój typ) albo Helenka (typ męża i córki), mi się jeszcze bardzo podoba Antastazja ale na razie nie mogę przekonać męża.
jeszcze Kalinka, Oksana, Klara - ale to też mąż kręci nosem.

U nas zgodnie - Aleksandra :)

jak sie okaze ze jednak chlopiec to bedzie problem ;) Imion dla dziewczynki sporo nam sie podoba, dla chlopca nie mamy ani jednego. Trzymamy wiec kciuki aby z coreczki nie zrobil sie synek :-D chociaz wiadomo jak jest z wczesnym okreslaniem plci. Nastepne usg 17-go, bedziemy podpytywac :)

Poważnie ?! Super !!! W tym samym czasie rodzimy, w tym samym czasie badanie polowkowe i do tego wszystkiego tak samo chcemy nazwać nasze Skarby :-) super :-)

reklama
a my mielismy wstępnie imie wybrane dla dziewczynki a tu niespodzianka i chłopak - dla chłopca nie mamy nic uzgodnione:no:mi się podoba Iwo ale mąż kręci nosem, a na Olafa, mowi ze kojarzy mu się z bałwanem:baffled: Wymyslił ze może być Olgierd:szok: prędzej piekło zamarznie niż się zgodzę:-D mojej córce za to się podoba Pascal i Nikodem bo to jej amanci w szkole:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry