reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imiona dla naszych pociech;-)

reklama
No wiec skoro USG potwierdziło moje przypuszczenia co do płci zostaje przy imieniu WERONISIA!!!!!!!!!!!!!!!:-)
Dorota ja mam na imię Dominika, mi sie juz znudzilo to imię ale jest ładne i pisze tak nie dlatego iż ja je mam a dlatego, że naprawde mi sie podoba.

Wczoraj lekarz potwierdził nam na 89% dziewczynkę - wieć chyba będzie:-) Hanusia, ale jakby miał się okazać chłopczyk to byłby Mateuszek.:happy: Myslałam że trudno będzie wybrać imię dla dziecka, ale widzę że większość z was ma konkretne imiona. To jest chyba jednak coś niesamowitego że po prostu te a nie inne. :)

ja tez chciałam Mateuszka ale jak poszłam z Natalką na plac zabaw to co drugi chłopiec ma tak na imie byłam w szoku bo do tej pory słyszałam inne Kacper, Mikołaj, Oskar, Viktor a teraz same mateusze i zwątpiłam w swój typ. Został mi Remigiusz ale niestety tez tak bez przekonania i nie mam pojecia co bym zrobiła gdybym dzis wylądowala w szpitalu.........

Witajcie :-)
U mnie jeśli będzie dziewczynka to damy na imię Wiktoria Anna, co do chłopczyka to jeszcze się zastanawiamy.

Ja mam Wiktorie:-D
obraznc6.jpg

reklama
Do góry