reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imiona dla naszych pociech;-)

Nam Julia podobała się ale coraz częściej słyszę że jest to popularne imię i co druga dziewczynka w przedszkolu będzie miala tak na imię:wściekła/y:
Mam nadzieję że tak nie będzie a Julia pozostanie:-)
:))) Natusia, nam tez odradzano (srata-tata), a i tak jest Julia (na drugie Anna, bo w szpitalu cos mnie naszlo na drugie:laugh2:). Mi osobiscie nie przeszkadza, bo sama mam imie, ktore w moim pokoleniu bylo naduzywane, a moja starsza siostra Agnieszka uczyla sie jeszcze z czterema Agnieszkami w podstawowce... I jakos to nikomu nie przeszkadzalo... :tak: Trzymamy kciuki za Julenki :))))

reklama
NatusiaMa - Julia to śliczne imię i nie patrzcie na to czy popularne czy nie. Moje imię (Anna) to chyba najbardziej popularne ze wszystkich damskich, a na studiach w grupie na 19 dziewczyn, 9 o były Anie :-) ale jakoś nigdy mi to nie przeszkadzalo!!

Dzięki dziewczyny!:-)
Nam podoba się to imię więc i tak zostanie a co do drugiego imienia dla naszej córki to będzie Michalina (a tatuś to Michał;-))
Mam nadzieję że w przyszłości nie będzie miała pretensji do rodziców o swoje imię.
Chyba najważniejsze żeby nam siępodobało.:rofl2:

My wybraliśmy już 2 imiona, ale nie możemy się pomiędzy nimi zdecydować:baffled:
Nie potrafimy w tym momencie wybrać, ale nasz synek będzie się nazywał Wiktor lub Olgierd:-)

Ja będę miała chłopca-Ruben, Ale jak jeszcze nie wiedzieliśmy to tez miała być w razie co córeczka Julka choć mi podobało się jeszcze JASMIN:-D Śliczne!

A ja juz od samego poczatku wiedzialam imie dla coreczki i jakos nie potrafie teraz wglebiac sie w inne imiona i zastanawiac sie a moze jednak to ...... imie Nie u nas jest od poczatku OLIWIA i juz tak zostanie jakos nie umialabym tak zmieniac hihihi

a ja mam duzy problem, bo musze znalezc imie dla chlopaka mulatka:)zeby nie bylo jakies wymyslne bardzo i pasowalo do dlugiego nazwiska, bo mulat Stanislaw troche glupio by bylo nie:)
mysle o Macku. moze byc?

poczekaj jescze, może wymyśl kilka opcji i nadaj imię po porodzie. Może jakieś takie międzynarodowe np. Aleksander-Aleks:confused:

reklama
Do góry