reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

imiona dla naszych pociech;-)

No zobaczymy czy sie spelni ale mnie to obojetne :-) Moj gin powiedzial ze kolo 20 tygodnia
powie nam czy chlopiec czy dziewczynka :-).Ja jednak podswiadomie stawiam na dziewczynke
ale nie dlatego ze bardziej chce dziewczynke od chlopca ,ale jakos tak od poczatku mnie
sie wydaje ze nosze dziewczynke :-)

reklama
Czarna mowi sie ze jesli test wyszedl pozytywny przed terminem @ to na dziewczynke a jesli po planowanej @ to na chlopczyka :-) i podobno sie to w jakims stopniu sprawdza :-)
Czarna a jak u Ciebie wyszedl??????
no to Was pociesze mi wyszedł test na 5 dni przed terminem i u mnie chlopiec.... tak wychodzi z usg. Co do imion to dla chlopca bardzo podoba mi sie Remigiusz ale nie mam zwolennika u meza dla tego imienia. podobaja mi sie imiona Mateusz i Kamil ale to pierwsze bym chciala....... a gdyby usg sie myliło to dziewczynka bedzie Daria, bo w domku mam juz Natalke.

Moja chrześniaczki mi wczoraj zapowiedziała, ze mam urodzić chłopca albo dziewczynkę i nic innego... więc dużego wyboru mi niepozostawiła hehehe

wracajac do imion...dla mnie imie ma byc ladne nie tylko ze wzgledu na brzmienie,ale tez na znaczenie... Julia znaczy dziewica czysta, a Samuel od Boga uproszony:tak:Tymoteusz to czciciel Boga. Ruben Bog zobaczyl moja nedze.
A wz zastanawialiscie sie nad znaczeniem imion dla waszych maluszkow?

reklama
Majeczka fakt czytac czytam znaczenia ale nie przywiazuje do tego wagoi i napewno sie tym nie kieruje. Raczej kojarze je z osobami co je noszą. A jeżeli niespotkałam osoby o takim im ieniu to jeszcze lepiej:-p

Do góry