reklama
carine
Skarby mamusi 2008/2014
u nas dziewczynka bedzie Martynka lub Mia jeszcze caly czas sie zastanawiamy.
dla chłopca mój M chce Aleksandra ale ja za tym nie jestem... Mi nawet podoba się imię Aiden ale nie wiem czy realne jest nadać takie w PL.... może coś innego wymyślę jak poznamy płeć i się okaże ,że chłopak
dla chłopca mój M chce Aleksandra ale ja za tym nie jestem... Mi nawet podoba się imię Aiden ale nie wiem czy realne jest nadać takie w PL.... może coś innego wymyślę jak poznamy płeć i się okaże ,że chłopak

Ostatnia edycja:
keeplovin
Początkująca w BB
Oh, a ja mam cala liste....
fiuufiuu Teodor... bardzo ladnie, mialam kiedys pluszaka o tym imieniu...
carine Mia piekne, sama bym sie skusila, gdyby nie nazwisko, co by sie z Mia Wasikowska mylilo...
Asiolek Blanka sliczne imie. Wszystkie ladne, ale chyba Blanka mi sie najlepiej kojarzy...
fiuufiuu Teodor... bardzo ladnie, mialam kiedys pluszaka o tym imieniu...
carine Mia piekne, sama bym sie skusila, gdyby nie nazwisko, co by sie z Mia Wasikowska mylilo...
Asiolek Blanka sliczne imie. Wszystkie ladne, ale chyba Blanka mi sie najlepiej kojarzy...
My już chyba imiona mamy wybrane :-)
Dla dziewczynki Ewa, a dla chłopca Tomek.
Mąż nie bardzo chciał Tomka, ale powiedział, że jak mu kupie pizzę w Pizzy Hut, to się zgodzi
Ciekawa jestem, jakie imiona wybrały dziewczyny, które będą mieć bliźniaki.
Dla dziewczynki Ewa, a dla chłopca Tomek.
Mąż nie bardzo chciał Tomka, ale powiedział, że jak mu kupie pizzę w Pizzy Hut, to się zgodzi

Ciekawa jestem, jakie imiona wybrały dziewczyny, które będą mieć bliźniaki.
Asiołek
Mama Mai i Oliwki :)
No to teraz napiszę, że nie możemy dojść rodzinnie do kompromisu nawet w 1/3
czyli szukamy dalej imion
odpadły już:
Hanna, Maria, Blanka, Nadia, Nikola, Sylwia, Oliwka... Inga,
Odpadają z powodu, że są już w rodzinie:
Julia, Natalka, Martynka, Julita
oszaleję ihihihih
odpadły już:
Hanna, Maria, Blanka, Nadia, Nikola, Sylwia, Oliwka... Inga,
Odpadają z powodu, że są już w rodzinie:
Julia, Natalka, Martynka, Julita
oszaleję ihihihih
A my nadal nie mamy imienia dla chłopca
Podoba mi się Jaś i Kacper, ale właśnie są już w rodzinie i to bliskiej. Jeszcze ewentualnie Filip ale nie podoba się Martynce ani mężowi, a mała mówi, że "musimy wybrać takie imię, które spodoba się całej rodzinie" jej się bardzo podoba Kuba, mi niestety nie
Dla dziewczynki bez zmian - Lenka, Kornelia, Natalia :-) przy czym mąż i Martynka są bardzo nastawieni na Lenkę a ja wolałbym Kornelię ;-)
Oj ciężko u nas będzie coś wybrać

Dla dziewczynki bez zmian - Lenka, Kornelia, Natalia :-) przy czym mąż i Martynka są bardzo nastawieni na Lenkę a ja wolałbym Kornelię ;-)
Oj ciężko u nas będzie coś wybrać
reklama
Ja juz chyba na stronie 4 pisalam... nic sie nie zmienilo.
Chlopcy: Oliver i Jacob
Dziewczynki: Mia i Lilly
Nawet rodzice zbytnio nie protestowali ze dajemy angielskie imiona,wkoncu dzieci beda tutaj do szkoly chodzic a i nazwisko tez zbytnio nie polskie mam wiec jest ok. Oni stwierdzili ze Mia to prawie jak Maja niech im tam bedzie hehe
Chlopcy: Oliver i Jacob
Dziewczynki: Mia i Lilly
Nawet rodzice zbytnio nie protestowali ze dajemy angielskie imiona,wkoncu dzieci beda tutaj do szkoly chodzic a i nazwisko tez zbytnio nie polskie mam wiec jest ok. Oni stwierdzili ze Mia to prawie jak Maja niech im tam bedzie hehe
Ostatnia edycja:
Podziel się: