reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Imiona dla naszych sierpniowych Maluszków :)

Tak sobie myślę, że ostatnio podoba mi się dla dziewczynki Nadia, Nikola, Blanka, Sonia

reklama
u nas dziewczynka bedzie Martynka lub Mia jeszcze caly czas sie zastanawiamy.
dla chłopca mój M chce Aleksandra ale ja za tym nie jestem... Mi nawet podoba się imię Aiden ale nie wiem czy realne jest nadać takie w PL.... może coś innego wymyślę jak poznamy płeć i się okaże ,że chłopak :-D

Ostatnia edycja:
Oh, a ja mam cala liste....
fiuufiuu Teodor... bardzo ladnie, mialam kiedys pluszaka o tym imieniu...
carine Mia piekne, sama bym sie skusila, gdyby nie nazwisko, co by sie z Mia Wasikowska mylilo...
Asiolek Blanka sliczne imie. Wszystkie ladne, ale chyba Blanka mi sie najlepiej kojarzy...

My już chyba imiona mamy wybrane :-)
Dla dziewczynki Ewa, a dla chłopca Tomek.
Mąż nie bardzo chciał Tomka, ale powiedział, że jak mu kupie pizzę w Pizzy Hut, to się zgodzi :-D

Ciekawa jestem, jakie imiona wybrały dziewczyny, które będą mieć bliźniaki.

No to teraz napiszę, że nie możemy dojść rodzinnie do kompromisu nawet w 1/3 ;) czyli szukamy dalej imion :)
odpadły już:
Hanna, Maria, Blanka, Nadia, Nikola, Sylwia, Oliwka... Inga,
Odpadają z powodu, że są już w rodzinie:
Julia, Natalka, Martynka, Julita

oszaleję ihihihih ;)

A my nadal nie mamy imienia dla chłopca :szok: Podoba mi się Jaś i Kacper, ale właśnie są już w rodzinie i to bliskiej. Jeszcze ewentualnie Filip ale nie podoba się Martynce ani mężowi, a mała mówi, że "musimy wybrać takie imię, które spodoba się całej rodzinie" jej się bardzo podoba Kuba, mi niestety nie
Dla dziewczynki bez zmian - Lenka, Kornelia, Natalia :-) przy czym mąż i Martynka są bardzo nastawieni na Lenkę a ja wolałbym Kornelię ;-)

Oj ciężko u nas będzie coś wybrać

u nas jak potwierdzi się chłopak, będzie Kacper, już wybrane....
z dziewczynką mamy problem, ale mam nadzieje, że się juz nie odmieni :)))

U nas będzie na pewno OLA :tak: podoba nam się to imię.. ja czasami patrzę na inne ale mój mąż ani myśli - Ola i koniec :-D

a jeżeli córcia jednak okaże się chłopcem to Wojtuś :-)

reklama
Ja juz chyba na stronie 4 pisalam... nic sie nie zmienilo.
Chlopcy: Oliver i Jacob
Dziewczynki: Mia i Lilly

Nawet rodzice zbytnio nie protestowali ze dajemy angielskie imiona,wkoncu dzieci beda tutaj do szkoly chodzic a i nazwisko tez zbytnio nie polskie mam wiec jest ok. Oni stwierdzili ze Mia to prawie jak Maja niech im tam bedzie hehe

Ostatnia edycja:
Do góry