Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj brat jest Wojtek i tez myslalam o tym imieniu, no ale coz, brat jest WojtekU mnie znajomym urodzil sie Borys. Mi tez podobal sie Wojtek ale moj brat mnie uprzedzil
Tez mi przeszedl przez mysl ale jakos nie wiem [emoji3]Dziewczyny, a co powiecie na Gustawa?Gutek, Gucio, Gucior od biedy Gustlik [emoji23]
Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Mój kolega tak piesa nazwał więc u mnie na pewno odpadaDziewczyny, a co powiecie na Gustawa?Gutek, Gucio, Gucior od biedy Gustlik [emoji23]
To dziwne bo Tymek wcale nie jest w czolowce wg tych statystyk. Widocznie to jakis regionalny hit [emoji5] Jak dziewczynka to Julka. Wiem, ze popularne ale wazniejsze ze chcialabym tak wolac do corki, a jak chlopak to myslelismy o Mieszku.U mnie akurat w przeciągu pół roku wsrod znajomych i rodziny urodziło się 7 dzieci, z czego 5 to chłopcy i 4 Tymki [emoji14]
Tutaj są statystyki :
Link do: Statystyka imion za 2017 rok - podsumowanie - Ministerstwo Cyfryzacji

Miałam kota Gucia, ale to było zdrobienie od AugustaDziewczyny, a co powiecie na Gustawa?Gutek, Gucio, Gucior od biedy Gustlik [emoji23]