reklama

ImIoNa Girls&Boys

reklama
Ja chcialabym miec Nataszę lub Martynkę...dla chłopców niby Oliwera lub Nataniela ale nie jestem przekonana...ciezka sprawa z imionami :)...akurat moje 2 przyjaciółki wybrały te które ja bym dala:-p

ja byłam nie planowana i moja mama sie dowiedziała ze mna w 5 miesiacu ze jest w ciazy bo cos zaczeło sie ruszac :))) miałam byc dominika ale wszyscy sie kłócili jak mam miec na imie i moja siostra postanowiła ze bedzie patrycja i tak zostało :)
MaMicurina dlatego nas jak sie znajomi pytaja jak bedziemy chcieli dac na imie dziecku to nie mówimy bo pozniej własnie znajomi podłapia i daja tak na imie jak ty chcesz a ty pozniej masz problem z wyborem imienia bo juz to co chciałas nie dasz :)

nooo wlasnie, racja lastpetunia! tez juz sie z tym spotkalam:growl: nie wiedziec czemu nagle znajomym zaczynaja sie podobac "nasze"imiona!
u nas miala byc wymarzona Heneczka, imie po chrzestnej matce mojej mamy, swietna kobita to byla, babka jak huragan, zawsze głosna i rozesmiana:-)
ale, ze nie ma szans na Hannę, to mam 2 opcje i myslismy z mezem i nie mozemy sie zdecydowac, ja bym chciala, zeby choc troche pasowalo do naszej Julii;
doradzicie;
czy /julia i ignacy pasuja? Julcia i Ignaś??

i ostatnio nasza Jula ciagle sie bawi w przedzkolu z kolega i straaasznie nam podpasowal; Witek
a wiec; Julia i Witold, Julka i Witek, Julcia i Wituś ??????? ładnie brzmi chyba, co?

tak jak juz pisalam; imie ma byc krotkie, a nazwisko mamy na J.
chodzi nam jeszcze po glowie; Leon i innych pomyslow nie mamy, ktores z tych musi zostac!

Kamila, Patrycja, Marta- bardzo ładne kobiece imiona!
podoba mi sie tez baaardzo Matylda i Dagmara, ale to tez musi byc do krotkiego nazwiska.
u nas na wrzesniowkach jedna kolezanka ma corcie Matylda, pisze o niej Mat lub Mati, super!

hahahaha ja ci dam Romka:rofl2:
choc nie powiem, jakbysmy mieli krotkie nazwisko to myslelismy nad Boguslawem (serio) i kultowym, wymarzonym dla meza; Ryszardem, ale nic z tego, ma byc w miare krotkie i TAK- ma pasowac do Julki, chodzi mi o to, zeby bylo nam wygodnie w potocznej mowie i to dlatego tylko.
oczywiscie bez przegiec, majac Malgosie nie zdecydowalabym sie na Jasia:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry