Perelandra
Fanka BB :)
ja się przekonuję do Matyldy coraz bardziej, może nasza córcia (jeśli to córka) przyjdzie na świat 14 marca to sobie to imię przyniesie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze a ja mam problem z mężem...odrzuca wszystkie imiona które zaproponuję. Sam proponuje tylko Kalinę i Matyldę a mnie z kolei żadne z tych nie pasuje bo Kalina to zbyt podobne do mojego imienia (Karolina) a Matylda takie twarde jest. I w ogóle jakoś ciężko mi się zdecydować. Czekam na olśnienie![]()
atomówka u nas właśnie mój mąż wymyślił Matyldę, a właściwie spodobało mu się bardzo to imię jak przeglądaliśmy imiona marcowePerelandra to byś się z moim chłopem dogadała, on też na Matyldę sie uparł ale wie,że nie ma szans
U Nas póki co Maja ( choć ja sie ciągle waham, tyle tych Maj będzie), może coś dla dziewszki jeszcze wpadnie
a chłopak Aleksander ( choć ja też mam obiekcję) nie podoba mi się Oleg a tak pewnie by go wszyscy wołali