reklama
Też mam Zuzie , a teraz ma być tez dziewczynka i prawdopodobnie Antosia![]()
Ja też miałam mieć Antosię ale mam Antosia
eM-eS-Zet
Fanka BB :)
Ja obstawiam na Igę
[emoji177]
W domu 4,5 letni Filip
[emoji177]
W domu 4,5 letni Filip
Pszczoła2020
Córka miała być Elżbietką ale mąż miał wątpliwości. Dlatego jest Małgosią- tu żadne z nas wątpliwości nie miało. Może druga będzie Ela?Mój mąż pochodzi z Bawarii wiec jesteśmy za tradycyjnymi niemieckimi imiona. Nasza córkę nazwaliśmy Elisabeth.
Dla drugiego dziecka mamy: Konstanze, Christina albo Maximilian, Korbinian, Leonhard
Dla dziewczynki wybieram imiona które nie są podobne do "Gosia"(odpada Asia, Kasia, Basia, Tosia bo się w domu nie dogadamy...) podoba mi się Iza, Ula, Ania, Danusia(ale tu jest veto męża). Jest tyle pięknych imion że córek mi nie starczy
Problem mam z imieniem dla chłopca. Mam kryteria że mężczyzna musi mieć męskie imię ktore musi się dać zdrobnić dla chłopca. Więc Tomek, Krzyś, Grześ albo Rysiu. Żadne się mężowi nie podoba bo kojarzą mu się z kimś kogo zna. Nie mam kontrargumentów...
Ja myślałam żeby córeczce dać na imię Wiktoria. Ale jeszcze poczekamy na potwierdzenie płci do następnej wizyty![]()
Mam bratanicę Wiktorię. Jak była mała to nie umiała wmówić swojego imienia i mówiła "Toja" i tak do dziś została Tojusią
MDNMO
Syn będzie miał na imię Marcel, a córeczka: Ada, Milena, .... a może jeszcze inaczej, z córka nie możemy się zdecydować. Z synem już od 2 lat wiedzieliśmy ze będzie Marcelem![]()
My mamy córkę Natalię

reklama