reklama
Pamiętam anney pamiętam. Joschka to też pochodzenia żydowskiego imie. A to nic innego jak Jozek, węc nawet nie wiedząc masz jakby Joschke w swoim domu też.
Dla dziewczynki mam pustke całkowitą w głowie.
Dla chłopca pomysłem jest Ludo, a zdrobnienie Ludek. ( to tylko pomysł )
Byłby Joschka i Ludo. A jak będzie dziewczynka to jestem w wielkiej d....
Dla dziewczynki mam pustke całkowitą w głowie.
Dla chłopca pomysłem jest Ludo, a zdrobnienie Ludek. ( to tylko pomysł )
Byłby Joschka i Ludo. A jak będzie dziewczynka to jestem w wielkiej d....
Jak to nie wiadomo do końca co człowiem ma i jaki świat mały
)
Pia, bardzo mi się podoba, warte rozważenia. Mój" przyszły niedoszły" ma śmieszne myślenie...imiona według niego powinny być dwusylabowe bo inne się źle wymawia....
Pia, bardzo mi się podoba, warte rozważenia. Mój" przyszły niedoszły" ma śmieszne myślenie...imiona według niego powinny być dwusylabowe bo inne się źle wymawia....
Borysiatko
Fanka BB :)
Ja jeszcze myślę nad Liwią... Ale prababcia powiedziała "Bożesz Ty mój nazwijcie tak jak ino sie ludzi nazywajo". Czyli Krysia, Zosia itp
beata88
Pupui hah dwusylabowe skąd ja to znam:-) ja też najchetniej dwusylabowe bym dala bo dla mnie tez takie najlepsze
ale już mamy Judyta dla niunki i się nie zmieni. No chyba że siurak wyrosnie to Antos będzie

loveboiled
Teraz my myślimy nad imieniem od początku myślałam o Oskarze, ale mąż chyba nie jest przekonany, ja też nie do końca bo ostatnio bardzo popularne to imię. Może coś innego nam przypadnie do gustu
Jeszcze się zastanawiamy nad imieniem Michael, jakoś mi się spodobało
loveboiled
Tak anney ja już tu prawie 9 lat mieszkam, mamy juz synka o imieniu Brian
reklama
lucalew
Borysiatko Liwia bardzo ladne imie. Babcia sie nie przejmuj najwazniejsze zeby Wam sie podobalo a reszta musi sie dostosowac :-)