reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Immunolog z polecenia

Kika87

Aktywna w BB
Część Dziewczyny

Czy możecie polecić mi sprawdzonego immunologa który pomógł awam zajść w ciążę? Najlepiej z Wrocławia ale jeśli będzie na prawdę dobry to mogę nawet pojechać do innego miasta. Jestem po 4 nieudanym transferze. Wszystkie zarodki klasa 2. Część źle się dzieliła i się nie przyjęła w macicy. Ten który miałam transferowany 29go Stycznia podzielił się dobrze ale też się nie przyjął. Jestem też po jednej ciąży biochemicznej. Potrzebuję porady immunologa.

reklama
Ale to ginekolog

W Polsce nie masz dużego wyboru.
Najbardziej polecany to Paśnik, następnie wyżej wymieniony Malinowskich (ich jest dwóch bo ojciec i syn).
Czasem przewijają się takie nazwiska jak Jarosz z czy Sydor.

Do Paśnika na bank ciężko się zapisać, ale na FB jest grupa gdzie dziewczyny oddają sobie terminy

W Polsce nie masz dużego wyboru.
Najbardziej polecany to Paśnik, następnie wyżej wymieniony Malinowskich (ich jest dwóch bo ojciec i syn).
Czasem przewijają się takie nazwiska jak Jarosz z czy Sydor.

Do Paśnika na bank ciężko się zapisać, ale na FB jest grupa gdzie dziewczyny oddają sobie terminy
Dzięki też o nich słyszałam. Raczej wybiorę Malinowskiego.

Dzięki też o nich słyszałam. Raczej wybiorę Malinowskiego.
Ja polecam Profesora Andrzeja Malinowskiego, podchodziliśmy do in vitro od 2015 do 2019 roku, 5 nieudanych transferów, beta nie drgnęła. Po leczeniu u profesora pierwszy transfer i od razu udany i mamy synka urodzonego w 2020 roku 🙂 trzymam kciuki
My do profesora trafiliśmy po historii znajomych- 10 lat in vitro bez skutku i po leczeniu u Profesora transfer udany i już mają dwoje dzieci.

reklama
No ale to, ze "klasa 2" (to chyba znaczy B), to nie sa przebadane zarodki. Od tego jest pgta. Jesli zarodki sa genetycznie zdrowe,to dalej badania kir z partnerem. Ja juz z wynikami bylam u dr Wilczynskiego w Gamecie w Lodzi. Nie jest on immunologiem, ale dobrze ogarnia temat.

Do góry