Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To jest twój czas. Ciesz się z każdego dniaDziewczyny do mnie to też nie dociera! W moim ciele jest życie!!! Wzięłam zwolnienie bo naprawdę ciężko mi pracować.
Właśnie objadam się słodyczami aby maleństwo było ruchliwe haha. Może dowiemy się kto tam się ukrywa@Martuska. Kciuki za Was! I czekamy na informacje!
Właśnie w porzadeczku ! Reką bolała i to chyba tylko jednego dnia, poza tym nic.@MamaAniola jak się czujesz po szczepionce na grypę?
PrzyjemnościWłaśnie objadam się słodyczami aby maleństwo było ruchliwe haha. Może dowiemy się kto tam się ukrywa![]()
Poczekaj, za wcześnie jeszcze na porodówkę dla CiebieWłaśnie w porzadeczku ! Reką bolała i to chyba tylko jednego dnia, poza tym nic.
Spakowałam dzidziusia do szpitala, jeszcze walizka dla mnie, odgrzebanie kilku gadżetów dla malucha, Umycie okien i mogę jechać na porodówkę![]()
Tak, już po. Widoki, że ho hoPrzyjemnościI jak? Już po?
Kawał dzieciątka! Na płeć jeszcze będzie czasTak, już po. Widoki, że ho ho
Wszystko ok. Crl 6 cm
Ciężko stwierdzić płeć, ale lekarz raczej obstawia męska![]()
Co dla siebie to odpowiem Ci może w przyszłym tygodniu. Jeszcze nawet o tym nie myślałam.Poczekaj, za wcześnie jeszcze na porodówkę dla Ciebie
A co pakujesz dla dziecka?
I dla siebie?