Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, że wzięłaś i teraz normalnie rano bierz.No ale co teraz jak już dziś nie wzięłam. A mam go brać zawsze rano?
W ciąży skóra i włosy są bardzo dobre dlatego w ciąży wygląda się super. Oczywiście czasami jest odwrotnie. Ja całe życie wypryski a w ciąży ani jednego nie miałam!Dziewczyny dziś co innego mnie niepokoi... jakieś dwa tyg temu bardzo pogorszyła mi się cera. Miałam mnóstwo malutkich krostek na czole i suchą skórę. A teraz zauważyłam że zaczyna być ładna gładka, krostki znikają. Skórana twarzy jest napięta i nawilżona. Czy to nie zły znak? Ja ocipieje.....![]()
Dopisz to do uroków ciąży i się nie przejmujDziewczyny dziś co innego mnie niepokoi... jakieś dwa tyg temu bardzo pogorszyła mi się cera. Miałam mnóstwo malutkich krostek na czole i suchą skórę. A teraz zauważyłam że zaczyna być ładna gładka, krostki znikają. Skórana twarzy jest napięta i nawilżona. Czy to nie zły znak? Ja ocipieje.....![]()
Ale piękne zarodki!!!Boże, dziewczyny! Finalnie mamy 4 blastocysty. 3x 5aa i 1x5bb
Szok, biorąc pod uwagę poprzednie procesury![]()
Super gromadkaBoże, dziewczyny! Finalnie mamy 4 blastocysty. 3x 5aa i 1x5bb![]()
Wow! Świetnie. No to teraz czekamy na transfer.Boże, dziewczyny! Finalnie mamy 4 blastocysty. 3x 5aa i 1x5bb