reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2022

reklama
Dziewczyny dziś co innego mnie niepokoi... jakieś dwa tyg temu bardzo pogorszyła mi się cera. Miałam mnóstwo malutkich krostek na czole i suchą skórę. A teraz zauważyłam że zaczyna być ładna gładka, krostki znikają. Skórana twarzy jest napięta i nawilżona. Czy to nie zły znak? Ja ocipieje.....🤔

Dziewczyny dziś co innego mnie niepokoi... jakieś dwa tyg temu bardzo pogorszyła mi się cera. Miałam mnóstwo malutkich krostek na czole i suchą skórę. A teraz zauważyłam że zaczyna być ładna gładka, krostki znikają. Skórana twarzy jest napięta i nawilżona. Czy to nie zły znak? Ja ocipieje.....🤔
W ciąży skóra i włosy są bardzo dobre dlatego w ciąży wygląda się super. Oczywiście czasami jest odwrotnie. Ja całe życie wypryski a w ciąży ani jednego nie miałam!

Dopisz to do uroków ciąży i się nie przejmuj 😂

reklama
Do góry