reklama
Jennn
Fanka BB :)
Opowiadaj jak było? Jak się czujesz?
Dziękuję, że pytasz

Dzisiaj zeszło już ze mnie napięcie i stres. Wczorajszy dzień to było dla mnie trochę abstrakcyjne doświadczenie. Przez tyle lat nie sądziłam, że dojdziemy do momentu kiedy zabierzemy z kliniki ostatni zarodek. A dodatkowo moje wrażenie potęgował fakt, że to był pierwszy transfer kiedy mam już jedno dziecko w domu.
Samo rozmrożenie przebiegło chyba lepiej niż z poprzednimi. Pani embriolog powiedziała, że rozmroził się prawidłowo i nawet blastocysta zaczęła się podnosić cokolwiek to znaczy. Pokazała nam zdjęcia w momencie zamrożenia i po rozmrożeniu. Na tych drugich obrazach to blastocysta wyglądała jakoś lepiej. Pani embriolog też zaznaczała że to blastocysta 3.3.3 więc jest słabsza i rzadziej są z nich ciąże. Tego akurat jestem świadoma, ale raz już zaprzeczylismy tym statystykom.
Zobaczymy co z tego wyniknie. W przyszłą środę mam stawić się w klinice na badaniu bety

Mój synek był taka trójeczkaDziękuję, że pytasz
Dzisiaj zeszło już ze mnie napięcie i stres. Wczorajszy dzień to było dla mnie trochę abstrakcyjne doświadczenie. Przez tyle lat nie sądziłam, że dojdziemy do momentu kiedy zabierzemy z kliniki ostatni zarodek. A dodatkowo moje wrażenie potęgował fakt, że to był pierwszy transfer kiedy mam już jedno dziecko w domu.
Samo rozmrożenie przebiegło chyba lepiej niż z poprzednimi. Pani embriolog powiedziała, że rozmroził się prawidłowo i nawet blastocysta zaczęła się podnosić cokolwiek to znaczy. Pokazała nam zdjęcia w momencie zamrożenia i po rozmrożeniu. Na tych drugich obrazach to blastocysta wyglądała jakoś lepiej. Pani embriolog też zaznaczała że to blastocysta 3.3.3 więc jest słabsza i rzadziej są z nich ciąże. Tego akurat jestem świadoma, ale raz już zaprzeczylismy tym statystykom.
Zobaczymy co z tego wyniknie. W przyszłą środę mam stawić się w klinice na badaniu bety![]()

Jestem już w domu. Już po wszystkim...LuuLaa jak się czujesz?
Trzymaj się... odpoczywaj i płacz ile potrzebujesz... weź zwolnienie żeby dojść do siebie. Przytulam Cie mocno!Jestem już w domu. Już po wszystkim...
Dziewczyny a mam takie pytanie, bo pamiętam że ostatnio po łyżeczkowaniu b.długo czekałam na okres. I finalnie miałam wywoływany. Kiedy powinnam go dostać? Chcielibyśmy zaplanować jakiś wyjazd, ale nawet nie wiem jak to zrobić. Nie chciałabym z okresem wyjeżdżać.
Muszę teraz czekać aż bhcg spadnie do zera? I czy jesli dziecko przestało się rozwijać jakiś czas temu, to ta beta już spadać zaczęła, czy dopiero teraz po łyżeczkowaniu?
Muszę teraz czekać aż bhcg spadnie do zera? I czy jesli dziecko przestało się rozwijać jakiś czas temu, to ta beta już spadać zaczęła, czy dopiero teraz po łyżeczkowaniu?
Ja po łyżeczkowaniu dostałam okres za około miesiącDziewczyny a mam takie pytanie, bo pamiętam że ostatnio po łyżeczkowaniu b.długo czekałam na okres. I finalnie miałam wywoływany. Kiedy powinnam go dostać? Chcielibyśmy zaplanować jakiś wyjazd, ale nawet nie wiem jak to zrobić. Nie chciałabym z okresem wyjeżdżać.
Marta jak się macie? Jak nie masz ochoty to nie pisz.Ja po łyżeczkowaniu dostałam okres za około miesiąc
Mi już coraz ciężej i nawet nie chodzi o brzuch tylko o to że chyba mi główkę wkłada w kanał bo takie prądy mi ida od pachwin że aż mnie powala czasami.

Już niedługo będziecie razemMarta jak się macie? Jak nie masz ochoty to nie pisz.
Mi już coraz ciężej i nawet nie chodzi o brzuch tylko o to że chyba mi główkę wkłada w kanał bo takie prądy mi ida od pachwin że aż mnie powala czasami.ciężko też mi się schylać bo od razu brzuch twardnieje. Dodatkowo to już auta chyba nie poprowadzę bo muszę być w pozycji półlezacej
hehe! Jeszcze max 3 tyg będziemy razem!

My dostaliśmy chwilową przepustkę do domku. 10 czerwca wracamy na oddział szpitalny. Cieszymy się sobą i uczymy się bycia w czwórkę

reklama
Jennn
Fanka BB :)
Już niedługo będziecie razem
My dostaliśmy chwilową przepustkę do domku. 10 czerwca wracamy na oddział szpitalny. Cieszymy się sobą i uczymy się bycia w czwórkę![]()
Super, że mogliście wrocić

A za dwa tygodnie wracacie na jakieś badania kontrolne czy dalsze leczenie?
Jak się czuje Fabian?