Super wynik! Już wiadomo kto przejął brzuszek!A 14 dpt -648
Czekamy na usg 5 września![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super wynik! Już wiadomo kto przejął brzuszek!A 14 dpt -648
Czekamy na usg 5 września![]()
Dziękuję Asiu, oby tak dalejSuper wynik! Już wiadomo kto przejął brzuszek!![]()
U nas... cycocholik i wymagający Synek ale dajemy radę! W końcu do 18stki nie będę go nosic na rękachDziękuję Asiu, oby tak dalej
A co u Was?
Bo to jest tak, że tak bardzo je chcemy, że mamy macierzyństwo zapamiętać na dłuuuugoU nas... cycocholik i wymagający Synek ale dajemy radę! W końcu do 18stki nie będę go nosic na rękachWczoraj zaliczył nawet 2 spacery w chuscie! To wielki sukces bo czasami przez tydzień nie da się z nim wyjść bo od razu płacze
ogólnie nie wyobrażam sobie mieć drugie dziecko mając takiego absorbującego dzieciaczka...
![]()
Super beta! To czekamy na piątek. Jeszcze za wcześnie na serduszko ale może będzie widać inne struktury! U mnie serduszko było w 5+6. Jak się czujesz? Mi na Twoim etapie było już tak niedobrze...Cisza tu, spokój.... A w mojej głowę huraganzrobiłam betę 21dpt bo oczywiście nie wytrzymałam- 6500. Przyrosty po 90-100%. Prog 29.50
Dzis 5tc+2dni, już tak namacalnie jestem w ciąży....
W piątek nasze piersze usgoby bylo wszystko ok
Jestem z siebie dumna, że nie poleciałam wcześniej na usg do mojej lekarki![]()
DziękujęSuper beta! To czekamy na piątek. Jeszcze za wcześnie na serduszko ale może będzie widać inne struktury! U mnie serduszko było w 5+6. Jak się czujesz? Mi na Twoim etapie było już tak niedobrze...![]()
O której wizyta?Dziękujęczuje się ogólnie dobrze, ospała i zaczynają się mdłości.... co jest dla mnie nowością, bo z synkiem nie miałam żadnych rewolucji.
Tak, myślę, że w piątek może nie być jeszcze serduszka.
Już poO której wizyta?
Gratuluję!!!Już popęcherzyk ciazowy 14mm co odpowiada 6tc+0, uwidoczniony w prawidlowym miejscu, zarys ciałka żółtego momentami było widać.
(Jak pamiętacie, mam lekka otyłość więc ochogennosc mam slaba)
Także wszystko ok na ten moment bo to jakiś 23 dpt. 17 września mam kolejna wizytę, ostatnia w klinice żeby zakończyć leczenie po wizycie serduszkowej![]()