Agunia1401
Moderator
Po prostu musiałaś więcej wypocząć organizm wiedział co robiłnie dziękuję - dziś prawie zaspałam żeby młodszego do szkoły odprowadzićcudnie się ten dzień zaczyna, oby lepiej się zakończył
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po prostu musiałaś więcej wypocząć organizm wiedział co robiłnie dziękuję - dziś prawie zaspałam żeby młodszego do szkoły odprowadzićcudnie się ten dzień zaczyna, oby lepiej się zakończył
![]()
Aa to nie, mój to najlepiej żebym ja to za niego zrobiłaaaa ok - moj maz nie chcial „pomocy” wolał to załatwić w łaziencechyba nie lubi widowni nawet jesli to miala byc tylko żona
Nie, trzeba przed punkcją się zdecydować, myślę że jeszcze do 4 dnia po też ok bo oni pobierają z 5dniowej blaszki materiał.A w ogóle wymagana jest zgoda genetyka na badanie zarodków?
Muszę dopytać swojego lekarza, bo będziemy badać zarodki, ale uzgadnialiśmy to tylko z lekarzem prowadzącym.
Niby mam namiar na e-wizytę z genetykiem, ale myślałam, że to tylko dla naszej wiedzy, nieobowiązkowe.
Tak. Na spokojnie dziś może być.Tak w ogóle, to chyba ze Starym trochę odwaliliśmy lekarz nic nie mówił, a ja kompletnie zapomniałam, że trzeba zrzucić materiał przed punkcją
Czy jeżeli punkcja będzie w sobotę to jak zrobimy to dziś popołudniu będzie jeszcze okej, czy już trochę za późno?
W sumie ostatnio było w niedzielę, ale myślę, że to może być za wcześnie.
no 3 dni pobudka o 4:30 więc musiałam odespaćPo prostu musiałaś więcej wypocząć organizm wiedział co robił![]()
U nas była wymagana zgoda genetyka ale w naszym przypadku badanie zarodków było czynnikiem przez który zdecydowaliśmy o in vitro ( dwie ciąże naturalne z wadami genetycznymi ).Żeby dostać kwalifikacje do programu klinika wymagała żeby genetyk dał na piśmie iż mamy wykonać PGTA .Nasza wizyta u genetyka to była czysta formalność ,trwała dosłownie 5 min .A w ogóle wymagana jest zgoda genetyka na badanie zarodków?
Muszę dopytać swojego lekarza, bo będziemy badać zarodki, ale uzgadnialiśmy to tylko z lekarzem prowadzącym.
Niby mam namiar na e-wizytę z genetykiem, ale myślałam, że to tylko dla naszej wiedzy, nieobowiązkowe.