No to jestem zaskoczona takimi wskazaniami. Nikt nam do tej pory tego nie mówił, tylko standardowo 3-5 dni. A gdzie można odnaleźć te badania?Najlepiej dzień przed według najnowszych badańdo in vitro im świeższe nasienie tym lepiej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to jestem zaskoczona takimi wskazaniami. Nikt nam do tej pory tego nie mówił, tylko standardowo 3-5 dni. A gdzie można odnaleźć te badania?Najlepiej dzień przed według najnowszych badańdo in vitro im świeższe nasienie tym lepiej
Dobrze. Nie chce doszukiwać się objawów na siłę. Czekam grzecznie do niedzieli. BuziakiNormalnie, jak zawsze. A Ty?
My mieliśmy trzy ładne zarodki, jeden 5BB i dwa 4AB. Żaden się prawidłowo nie zagnieździł. Nie były badane i zdaniem lekarza przyczyną niepowodzeń mogły być wady zarodków. Ale wyszło, że mam też podwyższone komórki nk w macicy i nieprawidłowości w genie pai1 w krzepnięciu krwi.ja z pytaniem czy jest moze któs kto miał ładne blastki do transferu głownie bl.4.2.2 ktore sie nie zagnieżdzają? podobno mamy problem z zarodkami
jestesmy w novum oni nie badaja genetycznie zarodków
czekamy na telefon co w naszym przypadku bo mamy jeszcze 2 bl 3,2,2 5 dniowe i nie wiem moze podac je razem zeby im razniej bylo
??? jestem wykończona ostatnimi wiadomosciami
Przy progu 14, kazała ci zejść z cyclogestu?Witam ponownie dziewczyny. Za chwilę mam 2 transfer. Prog sprzed dwóch dni 14,2. Teraz zalecenia od lekarza żeby nie stosować cyclogestu. Czy któraś z Was też miała podobną sytuację? Obawiam się że beta znów nie ruszy...