Motylkowa!
Fanka BB :)
A to ja wolę penyMenopur wraz z ovaleap. I po monitoringu do rozważenia będzie orgalutran. Trochę przerażona jestem tym panem z ovaleap. Dość skomplikowany mi się wydaje. Jakoś wolę zwykle strzykawki niż takie peny![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A to ja wolę penyMenopur wraz z ovaleap. I po monitoringu do rozważenia będzie orgalutran. Trochę przerażona jestem tym panem z ovaleap. Dość skomplikowany mi się wydaje. Jakoś wolę zwykle strzykawki niż takie peny![]()
Cudownie, super wynik!Dziewczyny, wiadomość od embriologów wszystkie 6 zarodków zamrożone z czego 2 albo 4, już z wrażenia nie pamiętam, najlepszej klasy![]()
Kurde myślę, że lepiej jechać do dobrego szpitala, żeby to szybko przeszłoDostałam się na wizytę wcześniej, mam OHSS. Przy minimalnym ryzyku u mnie akurat się rozwinęło. Mam wziąć Dostinex znowu i jak do jutra z rana nie przejdzie to dzwonić i będę się kłaść na oddzial żeby to ukłuć i odciągnąć![]()
Poważnie ? To mi się wydaje mega proste po przeczytaniu instrukcjiA to ja wolę penygorsze jest rozrabianie menopuru
![]()
No dzisiaj i tak już w szpitalu mi nic nie zrobią, jutro na dyżurze jest znajoma Pani Doktor więc przyjęłaby mnie i miałabym ogarnięte. Zostałabym na 2-3 dni i po sprawie.Kurde myślę, że lepiej jechać do dobrego szpitala, żeby to szybko przeszło![]()
3mam kciuki żeby wszystko się dobrze skończyłoSłodko, gorzkie to dzisiaj wszystko jest. Dobrze że jest tyle zarodków. Mam nadzieję że się uda z któregoś ciąż i dzidziuś, bo drugi raz się nie piszę na to...