Devin
Moderator
A jakieś seriale szczególnie polecacie?U mnie dzwonili koło 16. Zdążyłam w tamten poranek zrobić robotę turbo szybko jak na złość a potem próbowałam zająć się sprzątaniem i oglądaniem serialówjeszcze tylko chwilka
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A jakieś seriale szczególnie polecacie?U mnie dzwonili koło 16. Zdążyłam w tamten poranek zrobić robotę turbo szybko jak na złość a potem próbowałam zająć się sprzątaniem i oglądaniem serialówjeszcze tylko chwilka
![]()
Podchodzicie do mrożonego w kolejnym cyklu?Mamy 4 mrozaczki![]()
on tak tu się zgadzam Ovaleap ma świetne igły a ten kto wymyślił igły w tych pozostałych lekach to powinien się smażyć w piekleOn jest świetny naprawdę i igły są super, sama przyjemność to była w porównaniu z ovitrelle albo orgalutran
mi położna w klinice pokazywała co i jakNa ten moment instrukcja obsługi pena jest dla mnie jak czarna magiajakbym czytała instrukcję obsługi statku
muszę poszukać jakiegoś filmiku może larwiej złapię o co biega
![]()
Troszkę serduszko zabolało, że 3 nie dotrwały do mrożenia, ale wiadomo że to nadal 4 potencjalne ciazeSuper!piękny wynik. Jak się czujesz z taką wiadomością?
Taki jest planPodchodzicie do mrożonego w kolejnym cyklu?![]()
CudownieMamy 4 mrozaczki![]()
już zobaczyłam Twoją odpowiedź że w kolejnym cyklu chcecie transfer, trzymam kciukiCudownieGratulacje
Kiedy chcecie robić transfer ?
Tak, też mogę to po pierwszym dniu potwierdzić Ovelap ładnie się wbiło, jak ugryzienie komara. Mimo że szybko podaje dawkę to nic nie bolało. Za to Menopur, już ciężko było mi wbić plus jak wstrzykiwalam odczuwałam lekki ból.on tak tu się zgadzam Ovaleap ma świetne igły a ten kto wymyślił igły w tych pozostałych lekach to powinien się smażyć w piekle![]()
superMamy 4 mrozaczki![]()