Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może idź do dobrego internisty, żeby ten z nim to skonsultować.. a jak się czujesz?Cześć dziewczyny. Robiłam dzisiaj wyniki i już mam część, i mam jeszcze wyższe D dimery niż wcześniej prawie 2700. Jestem na Clexane ale nie wiem co mi się porobiło po tej punkcjiMartwię się tym. Czekam jeszcze na Crp i inne wyniki ale aż się boje.
Generalnie czuje się ok. CRP, morfologię mam ok. Kontrolowałam też wątrobę i pęcherzyk żółciowy i mam podwyższony ALT i GGT, ale AST i bilirubina ok.Może idź do dobrego internisty, żeby ten z nim to skonsultować.. a jak się czujesz?
Ojej, daj znać koniecznie co lekarz powieGeneralnie czuje się ok. CRP, morfologię mam ok. Kontrolowałam też wątrobę i pęcherzyk żółciowy i mam podwyższony ALT i GGT, ale AST i bilirubina ok.
Zobacze jeszcze co mi ginka powie ale się chyba faktycznie skonsultuje...
Ja za cyclogest płaciłam 7 zł, płaci się tylko ryczałtCześć wszystkim, ja po wizycie, moja Endo wyciszona przy gonapeptylu. Od 13.08 zaczynam stymulację, punkcja prawdopodobnie 23.08.
Powiedzcie mi proszę czy leki po transferze (progesterony typu lutinus itp) też są refundowane?
Ja już po wizycie. Generalnie lekarka powiedziała że te D Dimery są związane z OHSS i są jakby odzwierciedleniem tego co było w tamtym tygodniu. Dostałam Clexane 60 mg zamiast 40 mg na 10 dni. I mam powtórzyć badania.Ojej, daj znać koniecznie co lekarz powie
Ale mówiła czy skoro reszta wyników ok to już będzie szło w dobrą stronę?Ja już po wizycie. Generalnie lekarka powiedziała że te D Dimery są związane z OHSS i są jakby odzwierciedleniem tego co było w tamtym tygodniu. Dostałam Clexane 60 mg zamiast 40 mg na 10 dni. I mam powtórzyć badania.
Generalnie tak. Jajniki mam normalne, płynu nie mam już w ogóle, progesteron odstawiłam zaczyna mi się miesiączka. Więc byle te d dimery spadły.Ale mówiła czy skoro reszta wyników ok to już będzie szło w dobrą stronę?