U
użytkowniczka 212
Gość
nie no co Ty.To kiedy następny teraz? A może betka?
Test zrobię wieczorem, bo i tak miałam w palanch
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie no co Ty.To kiedy następny teraz? A może betka?
A nie masz zwykłych easyhome?to jeszcze żeby Wam dołożyć emocji i zabawy to mój mąż wyciągnął mój test ciążowy, który zostawiłam rano w toaletce i wykonał takiie oto zdjęcie
Zobacz załącznik 1696934
Oczywiście wiem, że po czasie, że ta kreska wygląda arcynieprawilnie i w ogóle.
Ale śmiać mi się chce, że życie zamast już dać mi spokój, żebym sobie to przeżyła to musze jeszcze dostawać takie rzeczy
No właśnie podobno te niebieskie się różnie wybarwiają, słabo dosyć na początku.A nie masz zwykłych easyhome?
Nie mam, robiłam też innymi i biało było. Nie ma się czym emocjonować, ale chciałam pokazać, że jeszcze musi mi życie dosraćA nie masz zwykłych easyhome?
rób test nie gadaj, może coś jest na rzeczyNie mam, robiłam też innymi i biało było. Nie ma się czym emocjonować, ale chciałam pokazać, że jeszcze musi mi życie dosrać![]()
Kurcze ja bym leciała na betę- wiem, że nie chcesz ale ta kreseczka jest ładna jak na taką po czasie i jakaś beta w moczu jednak krąży. Myślę że kropek może cię zaskoczyć tylko jeszcze jest małe stężenie breta hcgto jeszcze żeby Wam dołożyć emocji i zabawy to mój mąż wyciągnął mój test ciążowy, który zostawiłam rano w toaletce i wykonał takiie oto zdjęcie
Zobacz załącznik 1696934
Oczywiście wiem, że po czasie, że ta kreska wygląda arcynieprawilnie i w ogóle.
Ale śmiać mi się chce, że życie zamast już dać mi spokój, żebym sobie to przeżyła to musze jeszcze dostawać takie rzeczy
Kciuki żeby to było toNie mam, robiłam też innymi i biało było. Nie ma się czym emocjonować, ale chciałam pokazać, że jeszcze musi mi życie dosrać![]()
wczoraj robiłam pinka i był biały. Na bete pójdę, jeśli by coś normalnie się na testach pokazało. Ale jestem pewna, że to fałszywy test.Kurczę ja bym leciała na betę- wiem, że nie chcesz ale ta kreseczka jest ładna jak na taką po czasie i jakaś beta w moczu jednak krąży. Myślę że kropek może cię zaskoczyć tylko jeszcze jest małe stężenie breta hcg
Nie masz pinków? Mi one betę 5 pokazały![]()
![]()