Kasienkaol
Fanka BB :)
to dziś masz 4dpt, kurde, śmigaj szybko, wiesz my też czekamy….Nie zniknęłaprofilaktycznie zrobiłam od razu już 2 testy. Na jednym jest bardziej wybarwiona, a na drugim mniej ale jest
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to dziś masz 4dpt, kurde, śmigaj szybko, wiesz my też czekamy….Nie zniknęłaprofilaktycznie zrobiłam od razu już 2 testy. Na jednym jest bardziej wybarwiona, a na drugim mniej ale jest
![]()
Ale super.@Motylkowa! Hahajeszcze nie stoję pod labem ale pewnie podjadę dzisiaj w ciągu dnia, żeby mieć to na papierze. Szału po becie się nie spodziewam, pewnie koło 5 będzie ale ten kropek to i tak jakiś wariat
![]()
Ładny wynikWczoraj zrobiłam betę dla kliniki, 14 dpt- wynik 693... wiem, że kusi iść już do lekarza i sprawdzić... ale po tym ostatnim trudnym razie umówiłam się dopiero na 11.06, wcześniej lekarz ma kilka dni urlopu. Może to i dobrze.. może akurat będzie już to upragnione serduszko. Trzymajcie kciuki!
no twój kropek bije wszelkie rekordy! Piękne kreskiNie zniknęłaprofilaktycznie zrobiłam od razu już 2 testy. Na jednym jest bardziej wybarwiona, a na drugim mniej ale jest
![]()
chcialabys bliźniakiCzy są tu dziewczyny z ciążą bliźniaczą? Możecie powiedzieć jak beta wyglądała u Was? Jakie to są parametry?
To zawsze było moim marzeniem. Dziś po latach niepowodzeń chciałabym chociaż jedno... ale życie jest mega nieprzewidywalne jak widać.chcialabys bliźniaki?
Jesteś mistrzem w kresce 3dptNie zniknęłaprofilaktycznie zrobiłam od razu już 2 testy. Na jednym jest bardziej wybarwiona, a na drugim mniej ale jest
![]()
Czy Wy też wczoraj miałyście dziwny nastrój? Wiem, że to może i głupie ale było mi po prostu przykro, że nie jest mi dane świętować.