Dorka66
Fanka BB :)
Zgadzam się z tym w 100% też miałam prolutex 2x dziennie i nigdy nie bolało tak jak heparynaJa się brałam 2x dziennie. Dla mnie gorsza heparyna bo zostają siniaki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam się z tym w 100% też miałam prolutex 2x dziennie i nigdy nie bolało tak jak heparynaJa się brałam 2x dziennie. Dla mnie gorsza heparyna bo zostają siniaki
U mnie kolejna ciąża na heparynie +4x dziennie insulina i już nie wiem gdzie się kłuć. Dobrze, że to już 33tcZgadzam się z tym w 100% też miałam prolutex 2x dziennie i nigdy nie bolało tak jak heparyna![]()
Ja na szczęście heparyny nie muszę brać...Zgadzam się z tym w 100% też miałam prolutex 2x dziennie i nigdy nie bolało tak jak heparyna![]()
Nosiłam 2 łatkę do 9 miesiąca włącznie. Od początku. Teraz 18 i 13kg czasami jednocześnie ale od ok 27tc mam zakaz nawet podnoszenia ich bo łożysko przodujące i plamiłamA czy ktoś ma doświadczenie transfer, czas po, ciąża - a noszenie 11kg dziecka ? Nie ukrywam że się cykam trochę a trzeba go znieść z 2 piętra, wnieść znów na 1 do żłobka i z powrotem, nie mówiąc już o codziennych czynnościach...
Dwa dni po transferze też już nosiłaś normalnie ?Nosiłam 2 łatkę do 9 miesiąca włącznie. Od początku. Teraz 18 i 13kg czasami jednocześnie ale od ok 27tc mam zakaz nawet podnoszenia ich bo łożysko przodujące i plamiłam
Tak.Dwa dni po transferze też już nosiłaś normalnie ?
Ja jestem w gronie tych szczęśliwcow ktorym transfer udał sie za pierwszym razem@Orchidea93 super, szybko u Was poszło![]()
GratulacjeJa jestem w gronie tych szczęśliwcow ktorym transfer udał sie za pierwszym razemi teraz drugi transfer i tez udany
i jeszcze 3
na nas czekają
![]()