• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Super 🫶🏻 Jaka decyzja z badaniem zarodków? My zdecydowaliśmy się tego nie robić przy pierwszej procedurze (i ostatniej 🤞🏻)
My zdecydowaliśmy się robić badania. Głównie ze względu na nasz wiek i średni wynik fragmentacji w badaniu nasienia. Jeśli dobrze pamiętam to chyba nas dzieli 10 lat :) w twoim wieku też pewnie bym próbowała bez badania pierwsza procedurę.

Hej dziewczyny, gratuluję kwalifikacji, decyzji o starcie stymulacji, no i oczywiście decyzji o transferze - czyli w przyszlym tygodniu też będzie się działo 😁

@JestemMama! możesz mi dopisać wizytę 5.05, wtedy startuję ze stymulacją (cykl sztuczny).

U mnie również lekarz wspominał o zapłodnieniu wszystkich uzyskanych komórek. Będziemy też robić PGT-A, mimo, że to pierwsze podejście - głównie dla naszego spokoju ducha - zresztą i tak nie mogłabym mieć świeżego transferu, bo muszę być przed nim jeszcze wyciszona, więc skoro już i tak mrozimy, to najpierw zbadajmy 😉

reklama
Hej dziewczyny, gratuluję kwalifikacji, decyzji o starcie stymulacji, no i oczywiście decyzji o transferze - czyli w przyszlym tygodniu też będzie się działo 😁

@JestemMama! możesz mi dopisać wizytę 5.05, wtedy startuję ze stymulacją (cykl sztuczny).

U mnie również lekarz wspominał o zapłodnieniu wszystkich uzyskanych komórek. Będziemy też robić PGT-A, mimo, że to pierwsze podejście - głównie dla naszego spokoju ducha - zresztą i tak nie mogłabym mieć świeżego transferu, bo muszę być przed nim jeszcze wyciszona, więc skoro już i tak mrozimy, to najpierw zbadajmy 😉
zrobione ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry