Carmen2412
Fanka BB :)
Mogę zapytać jaką klinikę wybrałaś do in vitro ?Prawdopodobnie poniedziałek/wtorek![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mogę zapytać jaką klinikę wybrałaś do in vitro ?Prawdopodobnie poniedziałek/wtorek![]()
Super!Dostałam Bemfole 300 i Ganirelix 0,25. Mamy zgodę na zapłodnienie wszystkich pozyskanych komórek![]()
Vitrolive Szczecin. Wiem, że jest siostrzana klinika w KrakowieMogę zapytać jaką klinikę wybrałaś do in vitro ?
SuperJak nie miesiączka jeszcze to chociaż wyniki kariotypow nam przyszły i oboje z partnerem mamy prawidłowe.![]()
My zdecydowaliśmy się robić badania. Głównie ze względu na nasz wiek i średni wynik fragmentacji w badaniu nasienia. Jeśli dobrze pamiętam to chyba nas dzieli 10 latSuperJaka decyzja z badaniem zarodków? My zdecydowaliśmy się tego nie robić przy pierwszej procedurze (i ostatniej
)
Jesteś młoda. Zawsze możesz przebadać zarodek już w macicy na prenatalnych zrobić te dodatkowe badaniaSuperJaka decyzja z badaniem zarodków? My zdecydowaliśmy się tego nie robić przy pierwszej procedurze (i ostatniej
)
Tak, na pewno będę robiła Nifty PROJesteś młoda. Zawsze możesz przebadać zarodek już w macicy na prenatalnych zrobić te dodatkowe badania![]()
zrobioneHej dziewczyny, gratuluję kwalifikacji, decyzji o starcie stymulacji, no i oczywiście decyzji o transferze - czyli w przyszlym tygodniu też będzie się działo
@JestemMama! możesz mi dopisać wizytę 5.05, wtedy startuję ze stymulacją (cykl sztuczny).
U mnie również lekarz wspominał o zapłodnieniu wszystkich uzyskanych komórek. Będziemy też robić PGT-A, mimo, że to pierwsze podejście - głównie dla naszego spokoju ducha - zresztą i tak nie mogłabym mieć świeżego transferu, bo muszę być przed nim jeszcze wyciszona, więc skoro już i tak mrozimy, to najpierw zbadajmy![]()