• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

jutro mam zamiar, ale nie mam nadzieji... Staram się pogodzić z porażka... chodz nie jest to łatwe.... 😟 może kiedyś będzie mi dane zostać znowu mama... czas pokaże...
ale mam pytanie do was, gdzieś wyczytałam że za leki do stymulacji się nie płaci... za zastrzyki... czy to prawda??? czy jakaś kwotę płaci. się normalnie??? dajcie proszę znać bo to mnie bardzo interesuje 🫣🫣
Leki są refundowane, ale nie w całości. Ja przykładowo za same leki do 1 stymulacji dałam prawie 1600zl (koniec 2024r.), a za inny zestaw do drugiej 450 (kilka miesięcy później).

reklama
W ogóle nie bierz tego pod uwagę. Coś się dIeje, że dopuszczasz do siebie takie myśli?
jakieś takie myśli mam po. prostu że się nie udało, z synkiem te kilka. dni. po transferze czułam się. zdecydowanie inaczej, fakt dopoero. 5dpt, jutro mam w planie zrobić test... zobaczymy co wyjdzie... ale. nie nastawiam się jakoś mega... od. pierwszych dni po transferze z synkiem czułam. się. całkowicie inaczej niż teraz... teraz nawet cycki mnie nie bolą, a zawsze bolały po każdym transferze

jakieś takie myśli mam po. prostu że się nie udało, z synkiem te kilka. dni. po transferze czułam się. zdecydowanie inaczej, fakt dopoero. 5dpt, jutro mam w planie zrobić test... zobaczymy co wyjdzie... ale. nie nastawiam się jakoś mega... od. pierwszych dni po transferze z synkiem czułam. się. całkowicie inaczej niż teraz... teraz nawet cycki mnie nie bolą, a zawsze bolały po każdym transferze
Ale ciąża z synem to była zupełnie inna ciąża, ta może być inna. :) doszukiwanie się objawów albo ich braku też mocno wpływa na głowę niepotrzebnie. Nie nastawiaj się tylko może zrob betę to będziesz miała pewność :)

jutro mam zamiar, ale nie mam nadzieji... Staram się pogodzić z porażka... chodz nie jest to łatwe.... 😟 może kiedyś będzie mi dane zostać znowu mama... czas pokaże...
ale mam pytanie do was, gdzieś wyczytałam że za leki do stymulacji się nie płaci... za zastrzyki... czy to prawda??? czy jakaś kwotę płaci. się normalnie??? dajcie proszę znać bo to mnie bardzo interesuje 🫣🫣
Ej no przeciez jeszcze nic niewiadomo wiec skad te mysli o porazce? Płaci sie, ja płaciłam teraz i w wakacje. Ale kwota za leki jest z refundacja

Test robisz czy badania z krwi? Test moze w 5 dniu nic nie pokazać jeszcze. A poza tym to ze w 1 ciazy sie czułaś w okreslony sposob to nie oznacza ze musi byc tak samo tym razem.
Trzymam kciuki zeby sie udalo✊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry