wrobelmm
Fanka BB :)
Nie tak miało byćMam już dzisiejsze wyniki. Progesteron co prawda podskoczył do 18,70 ale za to beta niestety ledwo co urosła do 45,70, przyrost 25%, także to jednak nie był nasz czas![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie tak miało byćMam już dzisiejsze wyniki. Progesteron co prawda podskoczył do 18,70 ale za to beta niestety ledwo co urosła do 45,70, przyrost 25%, także to jednak nie był nasz czas![]()
10dptKtóry to dpt?
Masz jakieś plany w głowie co dalej?Dzięki dziewczyny za wsparcie![]()
Taak. Mam w planach się wygrzebać z tego dołka jak najszybciej, obalić butle wina jak już będzie po, otrzepać kiecę i podejść do kolejnej próbyMasz jakieś plany w głowie co dalej?
Przepraszam bo nie pamiętam, macie jakieś mrożaki?Taak. Mam w planach się wygrzebać z tego dołka jak najszybciej, obalić butle wina jak już będzie po, otrzepać kiecę i podejść do kolejnej próby![]()
Tak, jeszcze 3 na nas czekają. Taki plus sytuacjiPrzepraszam bo nie pamiętam, macie jakieś mrożaki?
Ojej, gdybyś dziś zbadała pierwszy raz, pewnie byłaby nadzieja że będzie dobrze. Będziesz jeszcze badać betę? Ostatnio czytałam (przy okazji swojej bety) że dwucyfrowe wyniki 10dpt dają nadzieję.10dpt