Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Taki widok cieszy oczySpam przed pracą
Ale przecież chyba na becie nie byłaś jeszcze?@LadyCaro przepisz mnie z powrotem na czeka na transfer![]()
Nie ma nawet chjo cieniAle przecież chyba na becie nie byłaś jeszcze?
A ile dpt? Będziesz szla na bete jeszcze?Nie ma nawet chjo cienidzisiaj już nie mam złudzeń, że nie udało się
to nie tylko na forum tradycja tylko wręcz na całym świecie. Śledzę parę z Australii i po transferze też wcinali frytki na szczęście![]()
7dpt. Będę bo muszę klinice wysłać. Wiem, że to „tylko” tydzień (wydaje się głupie, że rycze na tym etapie nad białym testem). Najgorsze jest to że czuje się okresowo, muszę dalej brac leki i kłuć się dwa razy dziennie. Przejrzałam wczoraj internety z dwa razyA ile dpt? Będziesz szla na bete jeszcze?
Ja jeszcze nie przestaje mieć nadziei, że coś ruszy7dpt. Będę bo muszę klinice wysłać. Wiem, że to „tylko” tydzień (wydaje się głupie, że rycze na tym etapie nad białym testem). Najgorsze jest to że czuje się okresowo, muszę dalej brac leki i kłuć się dwa razy dziennie. Przejrzałam wczoraj internety z dwa razyi niby komuś ruszyła ruszyła beta 8-9 dpt, ale to chyba błąd statystyczny
Sorki za wywód