Artemida90
Fanka BB :)
no przecież piękne kreski i to różoweMoje testy u góry z wczoraj ,na dole z dziś .Sama nie wiem czy tam coś widać .Człowiek w takiej sytuacji głupieje .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no przecież piękne kreski i to różoweMoje testy u góry z wczoraj ,na dole z dziś .Sama nie wiem czy tam coś widać .Człowiek w takiej sytuacji głupieje .
Kiedy planujesz pierwszą betę ?No i super, u mnie wygląda to podobnie. Moja kreseczka tez bardziej widoczna niz wczoraj.
Ja zrobię dopiero dla kliniki, czyli w piątek. Nie mam czasu chodzić, powtarzać, a pogoda niezachecajaca.Kiedy planujesz pierwszą betę ?
pierwszy cykl po punkcji moze się wydłużyć, może być bez owulacji albo może być później niż normalnieHej dziewczyny, jestem po nieudanym świeżym transferze blastki na cyklu sztucznym, beta zero, okres dostałam normalnie. Później byłam na wizycie przed criotransferem i mam czekać na okres. Dzisiaj już jest 32 dzień cyklu. Okres mam normalnie co 27 dni... Nie przychodzi. Miała któraś z was tak ? Dodam, że moje AMh też jest dość niskie bo wynosi 0,95
No właśnie tylko przyrost wypadnie ci w niedzielę a pewnie będzie ciężko znaleźć czynne laboratoriumJa zrobię dopiero dla kliniki, czyli w piątek. Nie mam czasu chodzić, powtarzać, a pogoda niezachecajaca.
U mnie pierwszy cykl Po punkcji trwał 42 dni, a normalnie 28 dniHej dziewczyny, jestem po nieudanym świeżym transferze blastki na cyklu sztucznym, beta zero, okres dostałam normalnie. Później byłam na wizycie przed criotransferem i mam czekać na okres. Dzisiaj już jest 32 dzień cyklu. Okres mam normalnie co 27 dni... Nie przychodzi. Miała któraś z was tak ? Dodam, że moje AMh też jest dość niskie bo wynosi 0,95
Tylko właśnie po punkcji miałam świeży transfer (nieudany) i okres dostałam normalnie. A teraz czekam już na kolejny okres...U mnie pierwszy cykl Po punkcji trwał 42 dni, a normalnie 28 dni
pierwszy cykl po punkcji moze się wydłużyć, może być bez owulacji albo może być później niż normalnie
Tylko właśnie po punkcji miałam świeży transfer (nieudany) i okres dostałam normalnie. A teraz czekam już na kolejny okres... Czekam na tel z parensanormalnie 28 dni
no i właśnie o ten cykl po punkcji chodziTylko właśnie po punkcji miałam świeży transfer (nieudany) i okres dostałam normalnie. A teraz czekam już na kolejny okres... Czekam na tel z parensa