amusedxxx
Moderator
na implantacjeA na co pijecie ten koktajl?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na implantacjeA na co pijecie ten koktajl?
Przykro mi, czy to była twoja ostatnia blastka?Test nadal biały ;( niestety... Nawet nadzieja nie pomogła![]()
TakPrzykro mi, czy to była twoja ostatnia blastka?
Oczywiście że widaćMoje testy u góry z wczoraj ,na dole z dziś .Sama nie wiem czy tam coś widać .Człowiek w takiej sytuacji głupieje .
No powiem Ci ze ja piłam przez rurkę z zamkniętymi oczami i nosemOdnośnie koktajlu nie do przejścia... już dużo lepiej wchodzi zakwas jutro przepuszczę przez sokowirowke i sprawdzę![]()
Widać, widać. Kreseczki nie muszą być bardzo ciemneMoje testy u góry z wczoraj ,na dole z dziś .Sama nie wiem czy tam coś widać .Człowiek w takiej sytuacji głupieje .
No i super, u mnie wygląda to podobnie. Moja kreseczka tez bardziej widoczna niz wczoraj.Moje testy u góry z wczoraj ,na dole z dziś .Sama nie wiem czy tam coś widać .Człowiek w takiej sytuacji głupieje .
U mnie smak spoko, ale ta koncyctencja... 5 minut blendowalam ale te grudki nie do przejścia. Więcej imbiru dam i buraka ale przez sokowirowke dzisiaj puszcze.No powiem Ci ze ja piłam przez rurkę z zamkniętymi oczami i nosema i tak mi się cofało. A teraz nie wiem co się stało ale już mi normalnie wchodzi - ale musi być zimny z lodówki
![]()