reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Która po transferze przyjmowała nospe? Jest wskazane można? Lekarz mówił że nie daje takich zalecen a odczuwam lekkie klucie do lędźwi i u mnie może być powodowany od lekkich skurczy, jak dobrze pamiętam z poprzedniego razu. Miała któraś tak?

Która po transferze przyjmowała nospe? Jest wskazane można? Lekarz mówił że nie daje takich zalecen a odczuwam lekkie klucie do lędźwi i u mnie może być powodowany od lekkich skurczy, jak dobrze pamiętam z poprzedniego razu. Miała któraś tak?
Ja brałam nospe i magnez, nospa 1 raz dziennie, magnez 3 razy dziennie

Ja miałam zlecony magnez trzy razy dziennie. Ale też kupiłam w razie czego No-spe do stosowania doraźnie w razie jakichś większych odczuwalnych skurczy (ale nie brałam ani razu ostatecznie).

ja miałam spore bóle okresowe od 2-3dpt i brałam no-spe doraźnie jak czułam że są silniejsze, teraz nie muszę bo już nie doskwierają tak mocno - chyba wtedy było zagnieżdżenie u mnie

ja miałam spore bóle okresowe od 2-3dpt i brałam no-spe doraźnie jak czułam że są silniejsze, teraz nie muszę bo już nie doskwierają tak mocno - chyba wtedy było zagnieżdżenie u mnie
Czyli to może być pozytywny objaw. Chyba wezmę nie są jakieś mocne ale pamiętam ze Ja miała później dość bolesne to brałam magne forte 3 razy dziennie. Może zacznę dawki zwiększać. A zanim mi lekarz odpisze to wezmę nospe dla spokoju.
A jak Cię juz od kawy odpycha to sie rozkręca;p mi niestety smakuje bardzo dobrze, w coazy też tak było musiałam bezkofeinowa pić, tak mi dobrze wchodziło;)

Normalnie 😅 bałam się, że po dupku, będę się gorzej czuć, bo wiele dziewczyn go odczuwa, ale na mnie chyba źle nie działa i czuję się dobrze. Jedyne co to budzę się grubo przed budzikiem i o dziwo jestem wyspana, mimo że ja to jestem ogromnym śpiochem, mam po milion drzemek i nie wstaje przed 7, tak teraz 6 i wstaje na równe nogi 😂

Ja cały czas testuje żeby zobaczyć jak się wypłukuje ovi, ale coś słabo schodzi, więc chyba po prostu pójdę na betę w czwartek bądź w piątek.

Ten mocniejszy jest z soboty czyli 9 dni po zastrzyku a 2dpt, a ten jaśniejszy z dziś czyli 11 dni po ovi.
Zobacz załącznik 1684030
codziennie robisz?

Miałam tak przy poprzednim nieudanym transferze. Przy obecnym mam zażywać magnez na 2 dni przed transferem a po transferze przez 3 dni nospe

reklama
Do góry