spoko23
Fanka BB :)
O nieHej, u mniie 6dpt i bialutko.
Także kolejny transfer się nie udał.
Trudno, wracamy w czerwcu.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nieHej, u mniie 6dpt i bialutko.
Także kolejny transfer się nie udał.
Trudno, wracamy w czerwcu.
Trzymam się, trzymam. Przykro jest wiadomo, ale co zrobić...O niemam nadzieję, że jakoś się trzymasz. Może w czerwcu razem będziemy podchodzić.
Wiem, rozumiem doskonale. Jak jesteś w tym procesie to myślisz, że robisz to po COŚ, że będzie efekt i to daje siłę. A potem na końcu nie czeka nicTrzymam się, trzymam. Przykro jest wiadomo, ale co zrobić...
Jedna przerażająca rzecz do mnie wczoraj dotarła. Zawsze w trakcie starań sobie myślałam, że jest ciężko, jest chujowo, ale na końcu jednak czeka na mnie to o co walczę.
I zdałam sobie sprawę, ze może wcale nie czeka. To mnie przeraża dużo bardziej niż ten nieudany transfer.
To pewnie żadne pocieszenie, ale nie jesteś w tym sama, jest nas sporo dziewczyn, które robią te "złe" statystyki. Ja bardzo długo myślałam, że się uda za pierwszym strzałem, bo przecież jestem zdrowa, mąż zdrowy, wyhodowałam za pierwszym razem co najmniej 15ja też pamiętam, że jak się dowiedziałam, że jest refundacja ivf i że są aż 4 procedury to pomyslałam, że to strasznie dużo i to wręcz niemożliwe, żeby w trakcie 4 procedur się nie udało. Bo w mojej głowie oczywiście z każdej procedury to jakieiś 4 zarodki się ma, nie? no to tyle transferów ma się nie udać? Głupia byłam.
Sama zaraz będę na półmetku tego, co mogę wykorzystać. A może te 3 zarodki to był przypadek, a w kolejnych znów będę miała po 1 albo wcale. No cóż, ktoś musi robić tą statystykę nieudanych stymulacji i tranferów. Tylko czemu to znów muszę być ja
To kiedy następny teraz? A może betka?to jeszcze żeby Wam dołożyć emocji i zabawy to mój mąż wyciągnął mój test ciążowy, który zostawiłam rano w toaletce i wykonał takiie oto zdjęcie
Zobacz załącznik 1696934
Oczywiście wiem, że po czasie, że ta kreska wygląda arcynieprawilnie i w ogóle.
Ale śmiać mi się chce, że życie zamast już dać mi spokój, żebym sobie to przeżyła to musze jeszcze dostawać takie rzeczy