annn1
Fanka BB :)
Super, kiedy planujecie transfer?Dziewczyny, mamy drugiego mrożaka![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, kiedy planujecie transfer?Dziewczyny, mamy drugiego mrożaka![]()
Zakładaliśmy w kolejnym cyklu, więc pewnie czerwiec. Dzisiaj idę jeszcze do lekarza zobaczyć jak mi ta hiperka schodzi i chciałam zapytać przy okazji, czy nie powinnam jeszcze zrobić jakiś badań, bo tak jak kiedyś pisałam w zeszłym roku przy histeroskopii miałam wynik na granicy. Miałam antybiotyk, ale później już tego nie sprawdzałam. Wolałabym się maksymalnie przygotować, nawet kosztem późniejszego transferu, skoro mamy tylko dwie szanseSuper, kiedy planujecie transfer?![]()
5dpt jeszcze niie po wszystkiimZrobiłam dzisiaj testy dwie szt ale nie z porannego moczu tylko w południe transfer był 8 maja o 15:00 nie wiem co mnie podkusiło aby zrobić te sikaczejak to nawet równe 5 dni nie minęło i co oczywiście nawet ch**o cienia nie ma
już się załamałam
Jutro rano zrobię betę ale chyba po wszystkim
Jeszcze nawet nie ma równych 5dpt jutro idę na Betę tak się boję5dpt jeszcze niie po wszystkiim
jest jeszcze wcześnie, dopiero co @Ann2907 miała 5dpt biel, a 6dpt beta dodatniaJeszcze nawet nie ma równych 5dpt jutro idę na Betę tak się boję![]()
Dajesz nadzieję kochana dajesz dziękujęjest jeszcze wcześnie, dopiero co @Ann2907 miała 5dpt biel, a 6dpt beta dodatnia![]()
strasznie mi przykroU nas niestety bez happy endu. Beta już poniżej 0,200![]()
Mocno trzymam kciuki