reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
u mnie niby 2kg, ale tak nie chce zejść, że szok. Serio jem mniej, dużo się ruszam i nic. Co rano to samo na wadze. I najgorsze dla mnie jest to, że to jest 70,coś. Nigdy nie przekroczyłam 70... a teraz nie mogę zejść poniżej, stoi jak zaklęta...
Masakra. Mam tak samo ! Przy 1 stymulacji nic nie przytyłam ale po drugiej (długi protokół) wpadło dodatkowe 2 kg. Myślałam że to woda i w końcu spadnie ale doszło 1 kg. Pilnuję jedzenia, odrzuciłam już całkiem cukier i nic... Też mi pokazuje powyżej 70, powinnam schudnąć z 5kg a tu mi doszło 3kg. Nie mam na to siły 😞

Masakra. Mam tak samo ! Przy 1 stymulacji nic nie przytyłam ale po drugiej (długi protokół) wpadło dodatkowe 2 kg. Myślałam że to woda i w końcu spadnie ale doszło 1 kg. Pilnuję jedzenia, odrzuciłam już całkiem cukier i nic... Też mi pokazuje powyżej 70, powinnam schudnąć z 5kg a tu mi doszło 3kg. Nie mam na to siły 😞
dziś rano miałam 69,9 😂 ale wiadomo, pewnie jutro znów będziie 70,coś... no nic, pojadę tak na wakacje, może po się uda schudnąć

No to trzymam kciuki :)
A weź, ledwo oddycham. Powiem wam tak, z jednej strony uwazam ze to jest niemozliwe zeby ta beta urosla dopiero teraz, przeciez takie rzeczy sie nie dzieja. Z drugiej chat GPT uwaza inaczej, mnie dzis zaczely lekko bolec piersi, ale to pewnie tylko moja nadzieja i progesteron

reklama
Do góry