Dziekuje za odpowiedz.Na pewno nie zaszkodziłaś, skoro się poprawiło! Ale A ta 3%też bym raczej uważała.
Bede teraz dawac tylko 0,9%. Lekarz zalecil tą 3% to stwierdzilam ze wie co robi.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje za odpowiedz.Na pewno nie zaszkodziłaś, skoro się poprawiło! Ale A ta 3%też bym raczej uważała.
A to pomoże na niekończący się katar? Syn trzy lata, nic nam nie pomaga.@Monag89 Na pewno krzywdy tym nie zrobiłaś. A jak dziecko dało radę wytrzymać i pomogło, to cel został osiągnięty. Nas niejednokrotnie inhalacje uchroniły przed antybiotykiem
@frez.ja1987 Najlepiej 3x dziennie po ok 3ml. A profilaktycznie wystarczy 1x dziennie.
Przyczyna niestety nieustalona. Masa sprayów, wziewów za nami. 3 pediatrów i alergolog. Nic nie pomaga@frez.ja1987 Nie mam pojęcia. Majątku to nie kosztuje, to można spróbować. Ja w aptece płaciłam jakieś 12zł za butelkę, a tam chyba litr jest, więc na trochę wystarcza. Pewnie wszystko zależy jaka przyczyny kataru jest. Na pewno mgiełka nawilży. Można też ją wlewać do nawilżaczy powietrza.
Nam pomaga też na katar!A to pomoże na niekończący się katar? Syn trzy lata, nic nam nie pomaga.
Dzięki. W takim razie spróbuję. A jak używasz? Robisz inhalacje czy do nawilżacza?Nam pomaga też na katar!
Mam taki neubilazator z maseczką, w kształcie głowy krowy- co dobrze działa na synkaDzięki. W takim razie spróbuję. A jak używasz? Robisz inhalacje czy do nawilżacza?
Nam lekarze na wieczny kaszel i katar zalecają zawsze- bez ograniczeń, więc zdarza sie,że przez miesiąc, półtorej codziennie.. z tym, że potem np 1 raz dziennie. Ja przestaje jak mijaja objawyA jak dlugo mozna robic dziecku inhalacje- przez ile dni? Jest jakies ograniczenie ze np do tygodnia i koniec