Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miałam owulację częściej niż raz na 3 miesiąceHej
Mam pytanie, czy jest tu ktos kto stosował inozytol/mio inozytol? Jakieś pozytywne skutki oraz czy wgl jest sens stosować?
tak ja również stosuję więcej (kwas foliowy, witaminy, dha) ale czytałam że inozytol ma duży wpływ i jestem ciekawa czy faktycznie ktoś ma jakieś pozytywne odczucia.Hej,
Ja podczas starań stosowałam Inozytol. Nie wiem czy to on był najskuteczniejszy czy po prostu mieszanka suplementów + po prostu się udało
Ale stosując go też miałam boleśniejsze owulacje, dodatkowo pojawiło się plamienie okołoowulacyjne- 2 dni przed owulacją, jednodniowe. Ze zmian także przed terminem miesiączki pojawiło się brązowe plamienie (w cyklach kiedy zaszłam w ciążę go nie było)![]()
To okołoowulacyjne było różowe, przed terminem miesiączki było brązowe. I też robiłam testy owulacyjnetak ja również stosuję więcej (kwas foliowy, witaminy, dha) ale czytałam że inozytol ma duży wpływ i jestem ciekawa czy faktycznie ktoś ma jakieś pozytywne odczucia.
A to plamienie jakiego miałaś koloru? Ciekawe bo mi z moich wyliczeń wyszło że dzień po owulacji miałam krwawienie. Ale w przyszłym cyklu już sprawdzę testami żeby to było pewne![]()