Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja sole w tej ciazy masakra!!! Chlopakom na oko robie obiad i sobie na talerzu sypie soli tak ze bialo jest! Wiem ze to zle ale co zrobic jak inaczej mi nie smakuje...
Nie ma to jak mąż pochwali nasze kulinarne poczynania! Przynajmniej ja to bardzo lubię. Mój zajada się krupnikiem i już drugi raz mówił jak bardzo mu smakuje [emoji6] ja to jak gotuje ostatnio to zawsze wielki gar wiec ostatnio prawie cały tydzień jedliśmy gołąbki a teraz ten krupnik, ale nam to nie przeszkadza, a przynajmniej nie trzeba codziennie stać przy garach...
Weszłam do rybnego ale taki tam zapach, że wyszłam zreszta wybór mega słaby. Natchnęło mnie za to domowe zapiekanki! Z chleba razowego, kiełbasy z piersi kurczaka, pieczarek, cukinii, sera i pomidora. Mniam! [emoji86][emoji12]