Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przechodzisz toxo, cytomegalia ok bo masz przeciwciała, ale juz ja przeszłaś, dzwon do gina, bo bedzoesz musiała brać leki na toxoDzień dobry
Jestem przerażona, bo jestem w 8 tygodniu ciąży. Otrzymałam wyniki z Cmv i Toxoplazmozy. Co to oznacza?
Witam. Ponawiam temat.
Awidnosc w trakcie ciąży tak jak wyzej wyszła ok. Lekarz ginekolog potwierdziła że wszystko jest dobrze.
W listopadzie urodziłam syna, ma obecnie 3 miesiące. Wykonałam u niego badania na cmv oraz toxoplazmoze. Poniżej załączam zdjęcie wyniku. Czy to oznacza ze dziecko ma cytomegalie wrodzona czy nabyta czy może posiada przeciwciała ode mnie i jest wszystko ok? Zobacz załącznik 1085535(słyszałam że przeciwprzeciwciała od matki utrzymują się u dziecka do 8mca życia). Czy ktoś potrafi zinterpretować te wyniki?
Aktualnie przechodzisz toxo, a cmv już przechodziłas i masz przeciwciała.Dzień dobry
Jestem przerażona, bo jestem w 8 tygodniu ciąży. Otrzymałam wyniki z Cmv i Toxoplazmozy. Co to oznacza?
są tutaj na forum dziewczyny, które miały toxo i wszystko jest okej, wystarczy brać odpowiednie lekarstwa. Będzie dobrze <3Dziękuję za szybką odpowiedź, ale teraz jestem jeszcze bardziej przerażona. Szczególnie jak się czyta o powikłaniach!
Dziękuję.IgG - przechodziłaś, IgM - przechodzisz.