olka11135
Fanka BB :)
Bezludna czy może mieć jakaś mała społeczność?
Myślę, że jakaś mała społeczność mogła by być żeby mieć kontakt z ludźmi. Najlepiej gdzieś na Karaibach. Szkoda że człowiek nie ma kilkudziesięciu milionów dolarów
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bezludna czy może mieć jakaś mała społeczność?
Mi się marzy opiekunka do dzieci na kilka godzin w tygodniu, które ja i mąż mamy wolne. I dzieci mało chorujące w przedszkolu, żeby mama mogła pójść do pracy, zarobić na tę opiekunkęCo wam się takiego marzy?
Moim marzeniem jest żeby moje dziecko na dobre przeniosło się spać do swojego łóżka w swoim pokoju. Może być czy już za intymnie poleciałam?Co wam się takiego marzy?
Poczekaj aż będziesz stara.Mieć więcej czasu dla siebie. W gruncie rzeczy to jest proste do zrobienia ale ciężko nauczyć się odpuszczać pewne rzeczy, żeby właśnie ten czas był.
Mhm mam wrażenie, że jak będę stara to to nie będzie już tak smakowaćPoczekaj aż będziesz stara.Już nauczyłam się odpuszczać. Mąż jeszcze walczy. Porządki? Dopóki dziecko nie przykleja się do podłogi, jest ok. Chociaż w sumie takie przyklejone też ma swoje plusy.
![]()
Smakuje wybornie, bo wtedy łatwiej docenić. I mija chęć robienia dobrze wszystkim dookoła, poza sobą.Mhm mam wrażenie, że jak będę stara to to nie będzie już tak smakowaćtakże nie chce aż tyle czekać
![]()
Mi się marzy opiekunka do dzieci na kilka godzin w tygodniu, które ja i mąż mamy wolne. I dzieci mało chorujące w przedszkolu, żeby mama mogła pójść do pracy, zarobić na tę opiekunkę
A Ty o czym marzysz?![]()
No zaraz zaraz... Chyba mylimy tu pojęcia...Smakuje wybornie, bo wtedy łatwiej docenić. I mija chęć robienia dobrze wszystkim dookoła, poza sobą.Przynajmniej ja tak mam.