Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
ponko super że nocka się udała..;-) andzelika ty to kobieto się wyszalejesz..;-) Kurde ja tez mam ochotę ale stary mnie ostatnio wkurzył i dupa..kupiłam żel durexa specjalnie niby potęgujący doznania ;-)a on mi powiedział że nie będzie żadnym świństwem się smarował i wcale go nie zaczepiam..w sumie to ostatnio chodzi wcześniej spać niż ja bo on zmęczony a ja w ogóle ...jestem wyspana i wypocząta
ankusch- jak mój jest wykończony i nie ma siły, ale rzadko to się zadarza, to ja mu mówię, to nie zrobię sobie sama dobrze to od razu się nakręca
niunia- ja pamiętam kiedyś taki numer dawno temu jak się kochaliśmy i trochę wypiliśmy byliśmy tak bardzo zmęczeni i długo się bzykaliśmy wtedy to, aż usnęliśmy podczas ha ha nagle mój po iluś się budzi i dalej jedzie, a ja myślę kurde przecież usnęłam podczas seksu , a on później się śmiał mówi,że też usnął, ale jaja
Czasem się zdarza he he to musiało być dobre mi jeszcze się nie zdarzyło usnąć podczas seksu choć zawsze może się to zdarzyć jak zmęczenie bierze górę.
Mój z rana powiedział, że dziś mi nie odpuści - pewnie sam zaśnie
ponko ja mam zwykłą, która nie zawiera hormonów, tylko miedziany drut, żadnych skutków ubocznych nie czuję, mam teraz bardziej obfite @ ale może to efekt porodu? najlepsze w spirali jest to, że daje komfort psychiczny, bo mnie najbardziej przeraża fakt kolejnego dziecka a tak luzik, fajnie, że u ciebie z chłopem lepiej, tak jak pisałam sex na zgodę to jest to ;-)