reklama

INVIMED - Wroclaw

reklama
To bardzo pocieszające...mimo wszystko. Dziękuję. Coś mi się wydaje że i tak spróbujemy najpierw na moich komórkach. A co później to zobaczymy. A jak u Ciebie to wygląda? Na jakim etapie jesteś?

Ja się sama po części w to wpakowałam. Pytam się doktora jaka strategia? Odpowiedz: nie ma strategii. Sugeruje: może podwójna stymulacja. Odp: no to będzie miała Pani z jednej 3 komórki i z drugiej 3. No to może kd? A ten się ożywił wlepił mi odrazu wizytówkę. Powiedział, że szanse są duże.

Ja się sama po części w to wpakowałam. Pytam się doktora jaka strategia? Odpowiedz: nie ma strategii. Sugeruje: może podwójna stymulacja. Odp: no to będzie miała Pani z jednej 3 komórki i z drugiej 3. No to może kd? A ten się ożywił wlepił mi odrazu wizytówkę. Powiedział, że szanse są duże.
No właśnie... dlatego napisałam w tym pierwszym poście że trochę odnioslam wrażenie że próbują mnie naciągnąć. Jak zapytałam czy jest szansa z moimi komórkami to powiedziała że mala ale jest... więc jak jest to będziemy chyba probowac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry