reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Tak no właśnie mowil ze w normie jest jeszcze i zobaczymy za 2 tyg, ale i tak standardowo się denerwuje... chociaż jeszcze nie czytam tak bardzo internetow:p
Szkoda mi trochę zajec bo zapisałam się na zajecia oddechowe i trening miesni dna miednicy a ciężko było się na nie dostać i narazie nie mogę na nie chodzić, ale zobaczymy po tych polowkowych , może się nie będzie skracac:)
..nie czytaj, do rzeczy raczej, bo ja 2 byłam wyjeta z życia że stresuz a to wcale nie pomaga!
Ja też mam zakaz ćwiczeń, sprzątania i nawet gotowania.. plus taki że wzięłam catering dla mam i może waga tak nie będzie szaleć.. 🤣
Lepiej się wstrzymać póki co, niż później się martwić. Lekarz wie co robi i super ze reaguje na zapas.

reklama
Hej dziewczyny,
Mialam dzisiaj wizytę, dzidzius waży juz 345 gram, lekarz 3 raz potwierdził dziewczynkę i z dzidziusiem wszystko ok. Zaczęłam tez juz codziennie czuć ruchy :)
Natomiast ja mam krotka szyjkę tylko 28mm ( 19+5) , dostałam progesteron i mam prowadzić bardzo spokojny tryb życia... za 2 tyg mam połówkowe wiec sprawdzi czy się skraca , lekarz twierdził ze 1 raz byla mierzona wiec może taka moja anatomia, i dopiero na kolejnej wizycie bedzie można to zweryfikować, ale ja i tak się mega stresuje:(
@Asia34 możesz mnie wpisać do kalendarza 28.04 prenatalne 2 trymestr i 17.05 wizyta :)
Super,że wszystko dobrze z Waszą córeczką 🥰 A co do szyjki tak jak dziewczyny napisały nie stresuj się na zapas na pewno będzie wszystko dobrze 😘

..nie czytaj, do rzeczy raczej, bo ja 2 byłam wyjeta z życia że stresuz a to wcale nie pomaga!
Ja też mam zakaz ćwiczeń, sprzątania i nawet gotowania.. plus taki że wzięłam catering dla mam i może waga tak nie będzie szaleć.. 🤣
Lepiej się wstrzymać póki co, niż później się martwić. Lekarz wie co robi i super ze reaguje na zapas.
A co do cateringu to właśnie z mężem się zastanawialiśmy czy po urodzeniu nie wziąć sobie na miesiąc, żeby zawsze zyskać trochę czasu na kupowanie i gotowanie:)

A co do cateringu to właśnie z mężem się zastanawialiśmy czy po urodzeniu nie wziąć sobie na miesiąc, żeby zawsze zyskać trochę czasu na kupowanie i gotowanie:)
Powiem Ci, że jest to super wygodne. Mój mąż jest w tygodniu w delegacji, a mam zakaz stania przy garach, więc... catering to idealna opcja, zwłaszcza, że dalej pracuje, wiec po 8h mam czas tylko na odpoczynek:)
Mam też znajome, które na zwolnieniu gotują i Mroza obiadki na czas "po porodzie", to też fajny patent :)

dzień dobry :) czy są tu jeszcze jakieś dziewczyny które dopiero podchodzą do inseminacji? :) przejrzałam kilka ostatnich stron i większość z Was jest już w ciąży, kojarzycie czy jest jakiś wątek dla świeżaków podchodzących do iui? ;)

dzień dobry :) czy są tu jeszcze jakieś dziewczyny które dopiero podchodzą do inseminacji? :) przejrzałam kilka ostatnich stron i większość z Was jest już w ciąży, kojarzycie czy jest jakiś wątek dla świeżaków podchodzących do iui? ;)
u nas jest spory mix, ale mimo, że jesteśmy niektóre po iui, to chętnie pomożemy? :)

Heej, rzeczywiście sporo jest tu też dziewczyn w ciąży ale i tak większość z nas podchodziła to inseminacje wiec jak cos to pytaj śmiało, z chęcią pomozemy:):)

reklama
Do góry